Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen számotokra az ideális barátnő?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.
Komolyan válaszoljatok!
2013. júl. 19. 22:22
11/19 anonim válasza:
#10 "Külsőleg legyen egészséges / arányos alakja, arcra pedig megelégednék valami hasonlóval: "
Még jó, hogy neked nincsenek nagy elvárásaid!
(a többit nem olvastam el, bocsi, túlhosszú)
12/19 Akszidentális Errőr válasza:
Attól még, hogy ritka az ilyen lány, még nem lesz nagy az elvárás. ;)
13/19 anonim válasza:
Jó, de te akkor minimum álompasi vagy ilyen elvárásokkal külsőre, ugye?:P
14/19 Akszidentális Errőr válasza:
Igen. Persze nekem is vannak apróbb hibáim, mint pl, hogy túlságosan szerény vagyok, de amúgy igen.
16/19 anonim válasza:
legyen bájos, átlagos testsúly (ne legyen se nádszál, de dagi), lazán összefogott, izgató illatú haj, hibátlan arcbőr, kék szem, nálam alacsonyabb, ápolt kéz és láb, nagy ajkak. az ágyban legyen gátlástalan, bevállalós.
belsőre liberális, modern gondolkodó, aki okos és (számomra) normális világnézettel rendelkezik. fontos, hogy merje hangoztatni a saját véleményét, de tartsa tiszteletben másokét is. kb ennyi
14/f
17/19 anonim válasza:
imádjon engem, jöjjünk ki jól egymással, szeressük egymást, és akármikor leszopjon amikor csak akarom!
18/19 anonim válasza:
Elfogadjon a hibáimmal együtt és úgy is szeressen, legyen őszinte, azt utálom, amikor direkt hazudik nekem. A külsőt nem tudom leírni, és belsőből is lenne több is, most a legfontosabbakat emeltem ki.
19/19 anonim válasza:
Normális,nem fb-n élő,olyan aki nem annyira bulizós/piálós,külsőre átlagos.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!