Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ugy vagytok vele hogy a lanyok kulseje nem szamit csak legyen mar vegre valaki aki szeret?
Figyelt kérdés
vagyom egy lany szeretetere szerelmere. Persze a szexre is. Hogy szerezek olyan lanyt magamnak aki szeretne engem?2013. júl. 19. 15:45
11/15 Cyklon válasza:
Ha gondolod be ajánlak a szomszéd Mariska néninél :D baromi finom buktát tud sütni,no meg a kapros-túrós lepényről ne is beszéljünk :D
12/15 anonim válasza:
Hogy nem kaptok még lumbágót ezektől a kérdésektől?
Azt értem h gyakorikérdések de nem gyakorihülyekérdések.
13/15 anonim válasza:
Furcsa, amíg szemüveges, gebe ès csúnyácska lány voltam, mèg egy ronda fiú sem próbâlkozott be nálam, még buliban sem rèszegen, miután kikupàlódtam, azonnal lecsapott rám a férfitársadalom. A csúnyácska barátnöim szintén otthon fonnyadoznak szüzen, mert senkinklek nem kellenek, hiába èrtelmes és jófej lányok.
Ezek után mondhatja bárki, hogy a férfiaknak nem fontos a külsö...
14/15 anonim válasza:
igaza van az előttem lévőnek
igenis fontos a külső,ilyen világban élünk,ez van
azért nem megy oda hozzád senki,mert ,,kedves" vagy
valaminek oda kell vonzania hozzád az ellenkező nemet
15/15 anonim válasza:
Hát pl. nekem számít hogy hogy néz ki egy fiú,de nem úgy értem hogy csak az számít mert ha bunkó akkor "nem kell". Egyébként szerintem ez a leghülyébb hozzáállás a dolgokhoz hogy már mindegy hogy nézki csak legyen valaki...,szerintem ne így állj a dolgokhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!