Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mert baj sokak szerint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mert baj sokak szerint?

Figyelt kérdés
az osztalyomban mindenki azzla jonn h nincs pasim meg h mert...nekem csak annyi a valaszom h azert mert korai ok meg nem hiszik el h ezert...mert baj h 14 evesen nem azon jar az eszem?
2009. okt. 20. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azért baj sokak szerint, mert elkorcsosult a mai világ, és az embereknek nincsenek erkölcseik, elveik. ők azt hiszik hogy szebbek meg okosabbak meg jófejebbek és menőbbek ha már jártak valakivel. nem szeretnek kilógni a sorból. ezért nézik le akinek nincs. és mindent ki akarnak próbálni, amint lehet. de azért vannak akik úgy gondolkodnak mint te. néhányan, ha majd megtalálják életük szerelmét, bánni fogják hogy más is volt az életükben előtte.
2009. okt. 20. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon okos lány vagy, hogy nem ugrasz fejest mindenféle kalandba, csak azért mert a többi Veled egykorú lány, már pasizik!!! Te ezért csak végtelen tiszteletet és megbecsülést érdemelsz!!! Fiú vagyok.
2009. okt. 21. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:

ne érdekeljen a többiek véleménye! nyilván szocializálódnak az emberek, de ha nem muszáj ne tedd. 14 évesen én se pasit akartam. voltak plátói szerelmeim, de elérhetetlenek. inkább zenével, énekléssel kötöttem le magam. az első pasim 15 évesen érkezett, de amilyen gyorsan jött úgy el is ment... bár ne lett volna. és 12. évvégén jött a nagy szerelem ami még tart :) remélem örökké :) ezt kívánom neked is, és ne dőlj be a menő fiúknak! ha valakinek kellesz, az kivárja! ismerd meg rendesen majd, nálunk 2 év kellett mire kialakult ez az érzés.

szóval nem kell ilyeneken aggódnod. te legalább nem égsz ki 18 éves korodra mint a többség, és erre büszke légy majd. ja egyébként azért csinálják még ezt, mert ők azt hiszik, ha már 14 évesek, és elballagtak 8.-ból, vagy 8.-osak, akkor már nagylányok/fiúk.nálunk is volt pá ilyen, de egyre több van sajna. kissé elszaladt a fiatalok alatt a ló, még jó hogy van még néhány ilyen ember mint te.

sokat tudnék még írni, de inkább nem, így is jó hosszú lett :D

nyugodj meg, és vállald fel h más köti le a figyelmed mint a szerelem.

18/l

2009. okt. 23. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem értem miért fikázza mindenki azokat a lányokat akinek 14 évesen van pasija....:S nekem is van 14 vagyok de nem azért van mert most "ez a divat" hanem mert szeretjük egymást.....a kérdésre válaszolva:

Egyáltalán nem baj hogy nincsen barátod....mondjuk nekem az egy kicsit fura hogy nem azon jár az eszed xD....

2009. okt. 23. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:

14 évesen k...vára szeretheted...csak azt ne mondd, hogy a következő 30 évedet is vele akarod leélni...Két éve még barbiztál most meg te vagy a hős szerelmes..szánalmas néhány ilyen kis r... mint te meg még jó páran. Kicsit elgondolkodhatnál magadon. Ja és a nagy szerelmed ugye megb...tt már, azért szereted annyira mi?

Am kérdezőnek: egyátalán nem baj, inkább legyél büszke magadra. Ráérsz még, előtted az élet! ;)

2009. okt. 26. 17:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, egy 14 éves azt se tudja mi a szerelem, csak szeretne nagynak tűnni. De ezt majd kinövi, akkor meg röhögni fog saját magán!
2009. okt. 26. 17:37
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. okt. 27. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!