Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mert baj sokak szerint?
Figyelt kérdés
az osztalyomban mindenki azzla jonn h nincs pasim meg h mert...nekem csak annyi a valaszom h azert mert korai ok meg nem hiszik el h ezert...mert baj h 14 evesen nem azon jar az eszem?2009. okt. 20. 21:04
2/17 anonim válasza:
nincs ékezet a billentyűzeteden ?
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem baj mert még hosszú az élet és előtted áll még sok minden. de átlagosan sajna a tinik már 14 évesen nem hogy még pasiuk sem volt de már nem is szüzek. Szóval itt ezzel a felfogással van gond de annyi a te "szerencsétlenséges" hogy idősebben gondolkodz a társaidnál. De ne aggódj később már nem az lesz a fontos h jujj hány fiúd van hanem hogy van egy akit nagyon szeretsz és ő is szeret de ez nem 14 évesen következik be.
4/17 anonim válasza:
21:07
Nem tusz másba belekötni?? Amúgy szerintem egyáltalán nem baj, csak nekik lehet furcsának tűnik:) 17/L
6/17 anonim válasza:
14 évesen felesleges egy fiúval elrontani ezt a szép korszakot az életedben. Bőven ráérsz 5 év múlva. De akkor gőzerővel :D
7/17 anonim válasza:
21:12 : De, a helyesírása is szar, és egy csomó elgépelés van benne :P
8/17 anonim válasza:
Úgy látszik Te vagy az egyetlen normális lány az osztályodban! ;)
9/17 anonim válasza:
Ez még nem lenne baj csak minden mögött van valami más. Én nagyon nem hiszem hogy ne gondolna valaki arra vagy ne akarna barátot ennyi idősen vagy max egy éven belül.
Inikáb nincs olyan fiú aki tetszik és összejönne veled. Vagy nagyon zárkózott vagy.
10/17 anonim válasza:
Ja és ettől még nembiztos hogy lezbi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!