Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak csunya csajok vannak a chat-en?
Figyelt kérdés
nézzétek meg myvip chat-et pl, mind 12-13éves csaj és tök csúnyák, egyik kövérebb mint a másik2008. jún. 25. 23:32
1/19 anonim válasza:
A szebbeknek van pasija, és nem a myVIP chatjén keresnek pasit. A szép lányokat leszólítják az utcán, a maradék meg chatel a myVIPen.
2/19 anonim válasza:
Mert általában azok ismerkednek chaten akik máshol nem tudnak... és általában azok nem tudnak máshol ismerkedni akik csúnyák...
Egyébként meg normális chatet kell kifogni. MyVip chatet inkább nem jellemezném XD
3/19 anonim válasza:
Én ugyan a myvip chat-et nem ismerem,de megnéztél más helyeket is?Nem hiszem,hogy mindehol csak csúnya lányok lennének.De ismerkedni talán nem ilyen helyeken kellene...
4/19 anonim válasza:
Nem chaten kell ismerkedni. Egyébként nem csak csúnya lányok vannak, bár én irc-n szoktam beszélgetni, rengeteg szép lányt láttam már.
5/19 anonim válasza:
A szép lányoknál sokan bepróbálkoznak élőben is, ezért nincs szükségük chat-en ismerkedni. Egyik csaj ismerősöm nem is kimondottan szép, mégis szórakozóhelyeken egy este mindig minimum tízen jöttek oda hozzá ismerkedni.
6/19 anonim válasza:
Mert azok nem kellenek senkinek
7/19 anonim válasza:
Amúgy tényleg így van, azok chat-elnek általába, akik máshol nem tudnak ismerkedni. Ez van, de amúgy, ha mindenképpen neten akarsz ismerkedni, mondjuk válassz lányokat az adatlapjuk után! Akár iwiw, akár myvip. Kint van az msn-címje, felveszed, és megmondod hogy valami megfogott benne. (Ami egyébként igaz is)
Szóval hajrá, szerintem így azért sokkal több esélyed van.
8/19 anonim válasza:
most mer??en nem vagyok sokak szerint csunya,sot szep,jo sok fiu akar engem,pasim is van,de megis jarok myvipre..mert unatkozom ha nem took mit csianlni,es nezkedem a kepeket x)
9/19 anonim válasza:
Valóban.Egy szép csajszi nincs rászorulva hogy chat-en ismerkedjen,a kisujját se kell mozdítania és úton útfélen ismerkednek vele.A 12 évesek még csak így tudnak találni valakit,de aki kicsúszott a korból 25-35 az is itt próbálkozik.Azt nem árultad el hogy te hány éves vagy,és miért chat-en akarsz ismerkedni?Veled is lehet valami gáz.
10/19 anonim válasza:
Tévedsz,vannak fent szépek is,de az nem adja ki magát,csak akkor ha bejön neki valaki!Ne csak a myvip-et vedd figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!