Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyit kellene változno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyit kellene változnom ahhoz h jó nő legyen belőlem és merjen velem mutatkozni egy pasi? (képpel)

Figyelt kérdés

hány kilónak tippeltek és mennyit kellene fogynom? 160cm magas vagyok

(normális válaszokat kérnék,ami nem megalázó,mert az önbizalmam így is 0)

2013. júl. 19. 10:48
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

30. Szánalmas vagy :)

Megnyugtatlak soha nem kellenél, önelégűlt nőből van bőven.

Te egy vagy az ezerből, akit valaki értékel.

Akkor sem fog kelleni senkinek, mert ez a világ rendje.

Ha a kövér nők lennének a menők, akkor minek fogyózik minden 2. csaj...

Nem kell becsapni a Kérdezőt, de sztm. ő is tisztában van vele, hogy ebben az állapotában élete végéig várhatja a "pasikat".

2013. júl. 19. 13:02
 32/46 anonim ***** válasza:
57%

31-es!Rögtön gondoltam,hogy nem kellenék neked,hiszen fentebb kifejtetted,hogy mi a véleményed a kövér nőkről.Köszönöm az elismerésed miszerint "egy vagyok az ezerből akit valaki értékel" tehát különleges vagyok! :)

Ne hidd nem vagyok önelégült és koránt sem gondolom azt hogy ez a menő.Elárulom neked,hogy én is próbáltam lefogyni de csak átmeneti sikerrel,mert mindíg visszajött,pedig nem zabáltam!Úgyhogy nem tarom magam sem menőnek,sem önteltnek,annyi önbizalmam van amennyi kell mert nem vagyok kevesebb-sem több-seninél!!Csupán arról van szó hogy megtanultam boldogan élni így és Hidd el hogy az élet nem csak a külsőségekről szól!És hozzátettem azt is hogy ha ő úgy gondolja hát fogyjon le bátran,de közben is érezze jól magát!

2013. júl. 19. 13:16
 33/46 anonim ***** válasza:

Felmerült bennem egy kérdés: vajon a pasik, akik itt ágálnak, hogy így bizony senkinek nem fog kelleni, azoknak tökéletes a teste? (Egyet biztosan tudok itt az oldalon, akinek az, de kétlem, hogy minden előző, rém bunkó stílusban író válaszoló személyi edző lenne. Másrészt az a srác értelmes, nem írt volna ilyen stílusban. Aztán meg jönnek a kérdések a másik oldalról, hogy "miért ilyen felszínesek a lányok". Na mindegy.)

Különben nem kell kétségbe esni, 10-15 kg nem olyan vészesen sok, simán leadható, de tényleg nem az a lényeg, amit a mérleg mutat, hanem az egészséged és az önbizalmad, magad miatt akarj változni. És ez nem csak a fogyásra érvényes, hanem minden másra az életben: munka, tanulás stb. Roadot szoktam ilyenkor idézni:

"A szemed a pályán, most te vagy a tét,

mindent-mindent, csak magadért.

Annyi hajtson, ami megőrít,

ha nem pusztít el, megerősít."

2013. júl. 19. 13:17
 34/46 anonim ***** válasza:

Húú, kiderült, hogy jellemtelen, gyenge farok vagyok :(

De én nem mutatkoznék veled. Ha én kínzom magam az edzőteremben, ügyelek arra, h ne zabáljak, mindenhova kerékpárral, gyalog járok autó és tömegközlekedés helyett (ami így elérhető reálisan), akkor elvárom, hogy a barátnőm is éljen egészségesen, legyen igényes.

Fogalmam sincs, hogy mennyit kellene fogynod, de szerintem a tömeged 50%-át el kellene, hogy veszítsd.

Lehet itt mondani, hogy nem baj, hogy kövér vagy. Gyökér akinek ez problémát okoz. De te fogsz meghalni szívmegállásban, magas vérnyomásban. Te nem tudsz felgyalogolni egy dombra pl.

Egyébként, ha hasonló kinézetű embert keresel, akkor valószínűleg annál lesz esélyed, de nálam pl tuti nem lenne.

2013. júl. 19. 13:21
 35/46 anonim ***** válasza:

Jellemtelen gyenge???Az enyhe kifejezés! :)

Szerintem kettőnk közül nem én vagyok az önelégült...

Lehet,hogy fogynom kéne,sőőőt biztos!Hidd el nem is kellene velem mutatkoznod,mert a jellemed miatt valószínűleg soha nem állnánk szóba egymással.Elárulom Neked:én egy 35 éves Két gyerekes anya vagyok,akinek van más dolga is mint edzőterembe járni,és enélkül is szoktam túrázni,kerékpározni és nem fáradok el 2 méter után.Na persze közel sem lehetek olyan tökéletes,mint Te de ez nem is baj!A vérnyomásom tökéletes,de szerintem te jobb ha vigyázol vele,mert aki ilyen indulatosan ír,és ilyen rosszindulatú,az valószínűleg tele van feszültséggel,és boldogtalan :(

2013. júl. 19. 13:29
 36/46 anonim ***** válasza:

Miért hiszik az emberek azt, hogy ha valaki kövér, akkor zabál? A sokszor említett zabálási rohamok többségében evészavart jelentenek. Nekem is volt tinédzser koromban és mai napig megvan, annyi különbséggel, h immáron bírom kontrollálni. A diéta maga is nehéz dolog, főleg ha a fenn említett zavara is meg van az embernek. Én már csak tudom, 10 éve küzdök ezzel. Összesen 34 kg-ot fogytam le, most átlagos testalkatom van. Van még most is mit fogni rajtam, de egész jól eloszlik már rajtam.

Kedves kérdező:

én végigcsináltam a fogyókúra fokozatait, ha gondolod írj nekem privátot, tudok pár hasznos tanácsot adni, amit a saját káromon tanultam meg, h te ne ess ebbe a hibába. DE egyvalamit tisztázz magadba: csak és kizárólag magadért fogyj le, ha másért akarsz, alapból kudarcba fog fulladni a dolog. Szerintem olyan 75-80 kg körül lehetsz, ez még nem a menthetetlen kategória, attól messze állsz. Én 102 kg-ról fogytam le és hihetetlen büszke vagyok erre, attól függetlenül is, hogy még a 163 centimhez továbbra is 68 kg vagyok, de ezt tudom tartani. Jobban érzem azóta magamat, a vérnyomásom és a pulzusom rendben van, azonban drága árat fizettem, a cukrom nem stabil már egy éve, sokat ingázik és ez a súlyvesztés miatt történt, kicsit megzavarodott a szervezetem, de képes vagyok ezt is egy viszonylag egészséges 4,0-n tartani. Mindenek előtt viszont előbb agyban dönts el mindent!

2013. júl. 19. 13:38
 37/46 anonim ***** válasza:
#31 nem kell általánosítani, rengeteg kövér lánynak van pasija, igazi párkapcsolata, attól mert te csak a külsőre mész, akad még olyan férfi, akinek nem ez a legfontosabb, hiába vagy olyan biztos benne. Tudod ha valaki kedves, normális, akkor mindegy, hogy hány kg. Én vékony vagyok, mégis azt gondolom, hogy a duci csajok sokszor sokkal normálisabbak. És igenis az a legfontosabb, hogy Ő jól érezze magát, de majd ha agyilag felnősz talán megérted. Itt osztod az észt, gondolom az életben is csak érdek kapcsolataid vannak.
2013. júl. 19. 14:06
 38/46 ASOT ***** válasza:
Hát nem ártana ledobni pár kilót...
2013. júl. 19. 14:17
 39/46 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek nem bántásból,de nagyon kövér vagy,neked egy 25-öst le kellene dobnod,mert most vagy vagy 85 kiló,igaz?

Sőt inkább 30-t kellene.

Nem kell egymásnak esni emberek,én is edzőterembe járok heti 4* szer 2 órát,és nem nem gyárban melózok és nem vagyok sutyerák,mérnök vagyok jó fizuval.

Szóval egy önmagára igényes jó pasinak így sajnos nem fogsz kellene ez 1000.000%.

Szerintem kezdj el sportolni diétázni(csirke-rizs,fehérje sék).Ügyesen,láttam már durvábbat volt két csaj nálunk egy 95kg volt a másik 120,és mindkettőt levittük 60 alá,és fitneszes versenyzők lettek,na erre mondjatok valamit.

25Ffi

2013. júl. 19. 15:09
 40/46 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek h válaszolt! már jó ideje elkezdtem a fogyókúrát, azért mert nem tudom magam így elfogadni,az h másoknak is megfeleljek az csak a 2. szempont! eddig 7 kg-t sikerült fogynom, keményen dolgozom azért h sikerüljön megvalósítani azt amit elterveztem,de úgy érzem h jó úton járok :)
2013. júl. 19. 15:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!