Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a leendő férjemet keresem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a leendő férjemet keresem. Korai még? Egyáltalán befolyásolhatom ezt?

Figyelt kérdés
21 vagyok. Nem akarom már kiélni magam, már megtettem, csak szenvedést hozott. Férjet szeretnék, nem 2-3-4 évig valaki barátnője lenni aztán szakítani és kezdeni elölről. Tehetek ezért valamit, vagy csak várjak, hátha szerencsém lesz?
2013. júl. 18. 18:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg szeretnék állapodni valaki mellett, nehéz elmagyarázni, hogy miért. Talán azért, mert úgy gondolom, hogy akivel akár csak lefekszel, hát még ha jártok is, egy kis darabot magával visz a szívedből. Azt meg nem jó túl sok felé szakítani. Régen nem így gondoltam, de a magam kárán megtanultam.
2013. júl. 18. 18:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy kizárom a válást/szakítást, ha nem jó vele. De azt a fiút keresem, akivel nem akarunk szakítani.
2013. júl. 18. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Te egy rendes NŐ vagy, bárcsak több ilyen lenne.
2013. júl. 18. 18:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, ez jól esett.
2013. júl. 18. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ajánlnám is magam, ha nem lennék 16 évvel idősebb. :)

De biztos, hogy van korban hozzádillő fiú is, aki olyan, majd tudni fogod, ha találkozol vele. Csak legyél nyitott, de ne láss bele többet, mint ami.

2013. júl. 18. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
A házasság kezdetben kikötőnek tűnik a viharban, aztán lassan rájössz, hogy inkább vihar a kikötőben.
2013. júl. 18. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!