Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők, lányok nagy része egyre többet vár el a leendő párjától?
Manapság már nem kötelező a házasság, a párkapcsolat, nem ez az egyetlen jövőkép egy nőnek, ezért nem érijük be akárkivel. Szerintem ezek az igények régen is megvoltak, csak nem mindig volt lehetőség, hogy kifejeződjenek.
Sok elvárásom volt nekem is, elismerem, mert nem mindegy, kit választok arra, hogy leéljem vele az életem, természetesen ez fordítva is igaz, egy férfinek sem mindegy.
Azt én is sokszor látom, hogy a mostani külsőorientált, a média által irányított világban sokszor sajnos ezek az elvárások nagyon eltolódnak a külsőségek felé. Hozzátenném, az azért természetes, hogy mindenki olyan párt szeretne, aki tetszik is neki, csak talán nem kellene annyira túlmisztifikálni a külsőségeket, legalábbis nem a belső javára. Tisztelet a kivételnek.
"az emberek olyan dolgokat várnak el amit még maguk sem tudnak teljesíteni"
Egyrészt van, mikor valaki tényleg álomvilágban él és úgy akar megkapni mindent a másiktól, hogy ő semmit nem ad. Meg aztán a lelke mélyén szinte mindenki neki külsőleg, belsőleg igazán tetsző partnerről álmodik, még ha ő átlagosabb is.
Másrészt van olyan is, mikor két különböző típusú ember kiegyenlíti egymást, pl. egyik magabiztosabb, erőteljesebb egyéniség, a másik visszahúzódóbb, szelídebb és ez még tetszik is nekik egymásban, abból lehet jó kapcsolat, pedig ilyen téren egyik sem azt nyújtja, amit a másiktól kap, mégis lehet, hogy olyat nyújt, amire a másiknak szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!