Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laci911 kérdése:

Miért van az, hogy a nők, lányok nagy része egyre többet vár el a leendő párjától?

Figyelt kérdés
Tehàt nem a ki szemeltjétöl hanem az aki csá úgy be probàlkozik. Egy egyszerű ember...

2013. jan. 22. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Igényesek. Nem állnak össze akárkivel. Nő vagyok.
2013. jan. 22. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Manapság már nem kötelező a házasság, a párkapcsolat, nem ez az egyetlen jövőkép egy nőnek, ezért nem érijük be akárkivel. Szerintem ezek az igények régen is megvoltak, csak nem mindig volt lehetőség, hogy kifejeződjenek.

Sok elvárásom volt nekem is, elismerem, mert nem mindegy, kit választok arra, hogy leéljem vele az életem, természetesen ez fordítva is igaz, egy férfinek sem mindegy.

Azt én is sokszor látom, hogy a mostani külsőorientált, a média által irányított világban sokszor sajnos ezek az elvárások nagyon eltolódnak a külsőségek felé. Hozzátenném, az azért természetes, hogy mindenki olyan párt szeretne, aki tetszik is neki, csak talán nem kellene annyira túlmisztifikálni a külsőségeket, legalábbis nem a belső javára. Tisztelet a kivételnek.

2013. jan. 22. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Túlzottan válogatnak a lányok manapság. Nem reálisan szemlélik a legtöbben a pasikat. Sokan még 25 körül is a nem létező szőke hercegre várnak.
2013. jan. 22. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Én nem várok el nagy dolgokat. Mosást vasalást megoldom én, de azért porszívózni néha porszívózzon, mert nem bírom a csöveket. A főzést elintézem, de akkor övé a kutyasétáltatás és a kutyaszarszedés is, nyilvánvalóan. Szerintem ez tök kiegyenlített dolog.
2013. jan. 23. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Mire vonatkozik a kérdés? Semmi nem jött át abból amire gondolhattál a kérdés kiírásakor.
2013. jan. 23. 00:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát miért van az ,hogy az emberek olyan dolgokat várnak el amit még maguk sem tudnak teljesíteni?Miért van az ,hogy a legtöbb helyen ahol elméletileg ismerkedni megy az ember már nem azért megy hanem ,hogy valakit megfogjon aznapra nagyon rossz azt látni ,hogy nőknél az igény az nem racionális alapokon nyugszik.Ez olyan mint ha valakit azért utasítanám el mert nincs nagy melle és közben nem vettem észre ,hogy lehet ,hogy jó szerető és jó beszélgető partner....csak esély kell adni .
2013. jan. 24. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:

"az emberek olyan dolgokat várnak el amit még maguk sem tudnak teljesíteni"

Egyrészt van, mikor valaki tényleg álomvilágban él és úgy akar megkapni mindent a másiktól, hogy ő semmit nem ad. Meg aztán a lelke mélyén szinte mindenki neki külsőleg, belsőleg igazán tetsző partnerről álmodik, még ha ő átlagosabb is.

Másrészt van olyan is, mikor két különböző típusú ember kiegyenlíti egymást, pl. egyik magabiztosabb, erőteljesebb egyéniség, a másik visszahúzódóbb, szelídebb és ez még tetszik is nekik egymásban, abból lehet jó kapcsolat, pedig ilyen téren egyik sem azt nyújtja, amit a másiktól kap, mégis lehet, hogy olyat nyújt, amire a másiknak szüksége van.

2013. jan. 24. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerek egy tündéri lányt, akit csak azért utasítottam el, mert nincs elég nagy melle. Tudom, hogy van egy méret, ami alatt hiányérzetem van és nem izgat. Ez így korrekt.
2013. jan. 25. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!