Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek, hogy a 17 éves lányotoknak 24-25 éves barátja legyen?
Én sem ítélném el. Nem nagy korkülönbség,ráadásul nekem is van ismerősöm aki arab,és nagyon tisztességesek!!
Ez miatt ne aggódj! A szüleiddel pedig ülj le,és beszélj velük :)
"mesélte, hogy kint nem jó a magyar lányoknak, nem vinne ki oda engem."
Na itt a lényeg. Nem púderezi a szart, kimondta, hogy ott neked nem lenne jó. Azaz nem olyan életet szánna neked.
A korkülönbség sem vészes, bár a tény, hogy te még csak 17 vagy, és mostanában végzős, és ha továbbtanulsz még csak most jön az igazi felnőtt lét kezdete. Így nem hinném, hogy most kéne elköteleződni. Persze ettől még lehetsz együtt vele, max nem ő lesz a férjed. :)
Egyébként meg sose zavarjon a vallása, meg származása. Ha szüleidet nem zavarná (ezt te tudod) akkor nincs ezzel semmi gond.
A korkülönbség nem vészes, a te korodban én is hasonló korú fiúkkal jártam. Más kérdés, hogy visszanézve kicsit sokallom, de egész egyszerűen vmiért nem jött össze a kapcsolat a tizenévesekkel.
Az arab dolog már megint más.. nekik tényleg más a kultúrájuk, az egész felfogásuk, szerintem nem vagy rá kész, hogy ezt vállald egy kapcsolatért. De persze ezt te tudod eldönteni, a szülőkkel meg... nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!