Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ha a baratnotoktol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha a baratnotoktol kaptok egy meztelen kepet akkor felall ra? Es kiveritek ra?

Figyelt kérdés
bocsi az ekezet miatt .
2013. júl. 18. 00:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

:D Szimplán ráérek épp :D

Gondolom nem kell sokat napoznod.

2013. júl. 18. 22:39
 22/31 A kérdező kommentje:
miafasz ?! kajak mindjart kuldok egy kepet magamrol b*zdmeg .. szerintem meglepodnel egy kicsit . de amugymeg mindenki magabol indul ki ;)!
2013. júl. 18. 22:42
 23/31 anonim ***** válasza:

Na ha ennyire biztos vagy benne, gyerünk, küldj egy képet.

Ígérem megmondom, ha meglepődök.

2013. júl. 18. 22:45
 24/31 A kérdező kommentje:
garantalom h meglepodnel. de mivel nemtudom kivagy igy nemfogok idegeneknek kepet kuldeni ,foleg ilyen elettelen senkiknek.:3
2013. júl. 18. 22:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Látod, a szavadat sem tartod.

Annyira nem lennék büszke ezekre a tulajdonságokra, amiket itt felmutattál.

Persze nem lepődtem volna meg a kép után sem, el tudlak képzelni a szókincsed és a stílusod alapján, nyugalom.

Sok hozzád hasonlót láttam, hallottam már sajnos.

2013. júl. 18. 23:27
 26/31 A kérdező kommentje:
eloiteletek .. eloiteletek mindenhol.:) azert rolad megneznek egy kepet.;) en csak azert nem kuldok mert a szuleim igy neveltek.:D pedig de kuldenek .. csak h lasd hogy nem minden ugy van ahogy azt te elgondolod.:)
2013. júl. 18. 23:45
 27/31 anonim ***** válasza:

Haha!!! :-D én vagyok aki a képet mondta!

Te magadat ironizálod azzal, hogy "eloiteletek .. eloiteletek mindenhol.:)", pláne mikor előtte írtad, hogy "foleg ilyen elettelen senkiknek.:3"

:-D Bár lehet, hogy le sem esik neked :-D

2013. júl. 19. 08:12
 28/31 anonim ***** válasza:

Mármint, látom többen írták a képet...

én voltam az első, "tegnap 17:04"-es hozzászólás (és a legutóbbi) az enyém (mármint nem csak ez, hanem az előző is :-D), egészen addig, míg más nem ír :-D

2013. júl. 19. 08:14
 29/31 anonim válasza:
Küldj képet! Addig csesztetünk amíg nem küldesz!
2013. aug. 9. 14:57
 30/31 anonim válasza:
Én nem kötök bele a helyes írásba, mert leszar*m, ki hogy ír. Ugyanez a véleményem mások képeiről... Nem az volt a kérdés, hogy küldjön-e képet magáról. Egyébként az első részre valószínüleg igen a válasz. A második részt a helyzet adja... :D
2013. okt. 11. 01:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!