Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ha a baratnotoktol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha a baratnotoktol kaptok egy meztelen kepet akkor felall ra? Es kiveritek ra?

Figyelt kérdés
bocsi az ekezet miatt .
2013. júl. 18. 00:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
nem mondtam h kene. csak megkerdeztem h miert nem. de ha csak kotozkodni akarsz nemkell h kifejtsd:)
2013. júl. 18. 00:20
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj meg írni, ne pucérkodj.
2013. júl. 18. 00:21
 13/31 A kérdező kommentje:
XDDDDDDD hol nemtudok irni? attol h nincs ekezet sehol nincs irashibam szivem :) es a kerdesre meg mindig nem valaszoltal.
2013. júl. 18. 00:26
 14/31 anonim ***** válasza:

Ja persze, csak a vesszőket sem ismered, de sebaj, csókolom.

Ha még nem vagy harmadikos, nem gáz, de amúgy... :D

Amúgy válaszoltam.

2013. júl. 18. 00:38
 15/31 A kérdező kommentje:
nem nyelvtanorat kertem meg nem is azt,hogy egy rettentoen unatkozo gyoker rajtam elje ki magat.:) szoval ha megkerhetlek ne irj ide tobbszor,mert eleg szanalmas a fajtad.:) ha meg ezutan is ide pofazol valamit, ami szerinted rettentoen a szivembe tapos,akkor csak nyugodtan,de valaszolni mar nemfogok ra,mert baromira lesz*arom a fejed :* puszi.
2013. júl. 18. 09:16
 16/31 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen pózban van, mert ha csak simán áll meztelenül, az nekem mondjuk kevés, igaz hogy feláll rá, de ha mondjuk egy szexi pózban van akkor kielégítem magam nyilván ha olyan helyzetben vagyok.
2013. júl. 18. 13:07
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a képet mutasd meg!
2013. júl. 18. 17:04
 18/31 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy mire válaszolsz? Egyáltalán minek kérdezel, ha nem érdekel a nemleges válasz?!

Fajtám? Ugyan már! Vergődsz itt, hogy mekkora ügyes vagy, azt tegnap tanítottalak meg vesszőt írni.

Látom a nagy kezdőbetűkkel még haragban vagy ;)

El tudom képzelni ezekkel a megnyilvánulásokkal hogy nézhetsz ki :D

2013. júl. 18. 18:18
 19/31 A kérdező kommentje:

megmondanad mikor nemfogadtam el nemleges valaszt kiscsillag ?:)

a tobbieknek koszonom a valaszokat.

2013. júl. 18. 21:55
 20/31 anonim ***** válasza:

Na csak válaszoltál...még a szavadat se tartod.

Nem mondok inkább már semmit :D Elkönyveltem :D

Amúgy én adtam csak nemleges választ és itt vergődsz. Ezért nem fogadod el.

2013. júl. 18. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!