Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sosem létező, és mindig más fiúval álmodok?

Figyelt kérdés

14/L Nektek is volt már ilyenetek?

Amúgy akkora csalódás tud lenni amikor felébredek... Végre van egy srác, akivel tök jól elvagyok és tetszik is, erre kiderül, hogy nem létezik. Pedig még sose voltam szerelmes. Talán azért, mert manapság egyszerűen nem lehet találni normális fiút... Legalábbis az én korosztályomban nem.

2013. júl. 17. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Már velem is volt ilyen. Másnap mikor felkeltem nagyon rossz érzés fogott el ;( Egész nap nem ettem semmit annyira szerelmes lettem egy csak álmomban létező lányba ;(
2013. júl. 17. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
És 14/F
2013. júl. 17. 23:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez van :D 16 f
2013. júl. 17. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Pfúú, de hányszor. Olyan lányokkal álmodtam akiket soha életemben nem láttam, de az arcuk sokszor hetek múlva is előttem volt...
2013. júl. 17. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:

14 évesen hova akarsz "pasit"?!

Amúgy én is voltam már így,de majd elmúlik!

2013. júl. 17. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Na pont ezt csinálja a média hogy elhiteti létezik egy nagy ő akivel szuper minden

Nem létezik tökéletes férfi és tökéletes nő sem mindig lesz valami ami zavarni fog a másikban

2013. júl. 17. 23:22
 7/7 A kérdező kommentje:

hm, azt nem gondoltam volna hogy a fiúk is álmodnak ilyeneket :O

és amúgy utolsó előtti... nem, nem akarok "pasit". majd egyszer találkozok valakivel, aki nem egy idióta páva, és akkor lesz ami lesz. addig meg minek siettetni, nem igaz?

2013. júl. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!