Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez egy létező különbség köztetek?
Nem tudom, de szerintem fordítva van.
Én ronda vagyok, azért nem merek kezdeményezni.
17/L
Szerintem így van
1. semelyik lány sem csúnya csak máshogy szép :D
17/F
Van benne valamivel, mivel a magukat csinosnak gondoló lányok általában tele vannak büszkeséggel, és ezt nem fogják lerombolni maguknak, hogy ők kezdeményezzenek egy fiúnál, van, aki ilyen szempontból fenn hordja az orrát.
Viszont van olyan is, aki szintén csinosnak gondolja magát, és már túlságosan is könnyen adja magukat, más-más pasikkal flörtölgetnek, úgy mond szeretik éheztetni a pasikat. Nehogy azt hidd, hogy a csúnya, kövér lányok között nincs olyan, akinek az egekbe lenne az önbizalma... és mégis jóformán nincs semmire.
Tehát ez teljesen emberfüggő...
szerintem nem
engem sokan csinosnak mondanak,elégé sokan bepróbálkoznak,de a páromhoz még is én mentem oda hogy van-e kedve találkozni,én léptem felé és én mondtam először hogy szeretem,mert az miatt hogy sokan bepróbálkoznak attól félt hogy "nem kaphat meg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!