Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a férfiak azokat a nőket, akiknek ilyen mellük van, a "farkuk" méretét sem ők határozzák meg? (kép lent)
nekem is nagyon bajönnek az apró tini cicik :DDD
az szólja le az iyleneket, akinek súlyfekesleggel küzdő barátnője van, így természetesen az ő pártjára áll.
A farkat nem a mellel kéne összehasonlítani. De mindegy! Egyébként meg a mell a nőiesség szimbóluma. És ha tinédzser korban ennétek rendesen, simán átlagos lenne..
De ha már a farokkal hasonlítod össze. A pasik farka többnyire 15-16 centi. Kb. néhány százalékának tér el ettől nagy mértékben negatív irányban, míg a csajok közt kb. minden második deszka.
" a férfiak 44 %-a vallotta be, hogy a teltebb nőket kedveli."
Erre azt tudom mondani, hogy több férfit? láttam akik a vékony modell alkatúak mellett szavaztak a csoportban, majd ugyanezek a csoporton kívül (titkon) a nőies teltkarcsú nők láttán estek hanyatt! Ez csaak látszólagos ellentmondás, mert természeti oka van! A vékony modell alkat testesíti meg a szüzességet, ami leginkább már csak elméleti, tehát ő szabad, és megszerezhető, ez már szintén csak elméleti, a molett alkat testesíti meg mindazt, amit egy családanya képviselhet! Pusztán az ősi ösztön és a fajfenntartási ösztön maradványaként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!