Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan tizenéves csaj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tizenéves csaj, aki sehol nem szőrteleníti magát? (ápolt, meg rendben tartja, csak nem majmolja ezt a hülye divatot) Kort írjatok légysziv'.

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 13:50
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

ma 12:29

végre egy értelmesen gondolkodó NŐ!

2009. okt. 22. 12:57
 32/36 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom ezt az oldal csupa aleánykák írták tele. Akkor most jön a velős. Mi a barátnőmmel imádjuk a hónaljszört. :) na nem befonva csak olyan centisre nyírva. Ugyan ez van fanszőrrel is. Van férfi aki undorodik a csupasz lábköztöl. És van férfi akit nem érdekel hogy a nő lába szőrös. Az én környezetemben csupa olyan nők és férfiak voltak akik folyton azt mondogatták minek bántani a szőrtelenítéssel a lébunkat. Amíg volt időm én is leszedtem, ma már kevés időm van látványra én sem szeretem a szőrös lábat. Strandra leszedem, de ha sehová nem megyek egész nyáron hosszú szoknyába és nagrágba vagyok és még hőgutátá sem kapok.

35N

2009. okt. 22. 13:18
 33/36 anonim ***** válasza:
41%
Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egy pali meglátna szőrös lábbal. Hónaljszőr? hihetetlen gusztustalan, nemcsak esztétikai hanem egészségügyi okokból is, mivel fokozottan tartja az izzadságot, bepállik és még büdösebb lesz. Szőrös bikinivonal? még nőként is elfog a hányinger, ha (szerencsére) szökőévente meglátok egy ilyet a strandot. Egyszerűen: csúnya, ápolatlan, igénytelen. Nekem van egy egyetemi csoporttársam, mindenhol szőrös, és még bajusza is van. Minden pasi rajta szánakozik. Fogalmam sincs, amúgy hol találsz ilyeneket, de arra készülj fel, hogy az ilyen nők alapvetően igénytelenek, rossz megjelenésűek. Ez már rég nem a természetességre való törekvésről, hanem az igénytelenségről szól náluk.
2009. okt. 22. 14:20
 34/36 anonim ***** válasza:
51%
Na ne,sztem a szőrösség igénytelenségre vall,én 22éves pasi vok,és mégis le tudom magam csupaszítani,max egy kis körszakállt hagyok,de azt mondják az nekem kell,így meghagytam,de mmell,has,hónalj,intim területen le a szőrrel.Sztem undorító,és igénytelen a szőr.Tessék szépen leszedni.
2009. okt. 22. 14:38
 35/36 A kérdező kommentje:
???
2009. okt. 22. 15:07
 36/36 anonim ***** válasza:

én vagyok az egykori 20:59-es:)

középen szoktam rövidrevágni:)de ha a párom kérné,hogy borotváljam le,akkor leszedném:))

2009. dec. 28. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!