Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan tizenéves csaj, aki sehol nem szőrteleníti magát? (ápolt, meg rendben tartja, csak nem majmolja ezt a hülye divatot) Kort írjatok légysziv'.
ma 12:29
végre egy értelmesen gondolkodó NŐ!
Gondolom ezt az oldal csupa aleánykák írták tele. Akkor most jön a velős. Mi a barátnőmmel imádjuk a hónaljszört. :) na nem befonva csak olyan centisre nyírva. Ugyan ez van fanszőrrel is. Van férfi aki undorodik a csupasz lábköztöl. És van férfi akit nem érdekel hogy a nő lába szőrös. Az én környezetemben csupa olyan nők és férfiak voltak akik folyton azt mondogatták minek bántani a szőrtelenítéssel a lébunkat. Amíg volt időm én is leszedtem, ma már kevés időm van látványra én sem szeretem a szőrös lábat. Strandra leszedem, de ha sehová nem megyek egész nyáron hosszú szoknyába és nagrágba vagyok és még hőgutátá sem kapok.
35N
én vagyok az egykori 20:59-es:)
középen szoktam rövidrevágni:)de ha a párom kérné,hogy borotváljam le,akkor leszedném:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!