Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan tizenéves csaj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tizenéves csaj, aki sehol nem szőrteleníti magát? (ápolt, meg rendben tartja, csak nem majmolja ezt a hülye divatot) Kort írjatok légysziv'.

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 13:50
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

tegnap 17:07

igen, fésülni is lehet, meg esetleg visszanyírni, ha túlzottan megnő, bár ha a fiúknak nem nő a földig a hónaljszőrzete, gondolom a lányoknak se :)

de a visszanyírás még mindig nem lecsupaszítás

2009. okt. 21. 09:17
 22/36 A kérdező kommentje:

tegnap 20:59

és ha megkérdezhetem, odalent?

2009. okt. 21. 09:18
 23/36 anonim ***** válasza:
67%

Bocsi, de a láb, hónalj, fazonszőrtelenítés nem hülye divat, hanem igényesség. Ergó aki nem szőrteleníti ezeket a testrészeit (ez a minimum!!) az igénytelen, nem ad magára. a teljes szeméremszőrzet eltávolításának én sem vagyok híve, de ha egy nő teljes testfelületén szőrös, az minden, csak nem esztétikus. Fura egy ízlésed van... talán a volt NDK-ban még találsz ilyeneket...

23 N

2009. okt. 22. 11:36
 24/36 anonim ***** válasza:
83%

Én 14 évesen szőrtelenítettem le először a lábam. Aztán a hónaljam is. Hogy miért? Mert kicikizik az embert, ha természetesen próbálja jól érezni magát. Ma ez társadalmi kényszer, ez vezeti rá a fiatalokat, hogy maguknak essenek és megfosszák testüket a természet adta szőrtől.

A bikinivonalnál kiigazítottam mindig, amikor pl. usziba mentem. A többi területen meg mindig ollóval megrövidítettem. Aztán 23 évesen lett egy barátom, aki megszólt, hogy nem vagyok csupasz odalenn, csak kiigazított... Elfogott a szégyen és fájdalmak közepette nekiálltam csíkot epillálni. Próbáltam csupaszon is, de nem jött be, mert vizelésnél problémáim voltak mindig (szanaszét folyó vizelet). Így ma csíkra epillált, ajkakon meg rövidre nyírt, vagy néha lecsupaszított, amikor már ollóval nem kordában tartható. Azóta találtam már olyan pasikat, akik emiatt nem néztek le, akik ettől függetlenül uúgy szerettek és szeretkeztek velem minden gond nélkül. Remélem még sok ilyen pasi van...

Amúgy nem tartom magam igénytelennek egyáltalán azért mert nem vagyok teljesen csupasz. Uúgy törődöm a testemmel és szenvedek a bozóttal, bármennyi kellemetlenséget is okoz (rengeteg begyulladt, varas szőrtüsző, gennyes sebek, viszketés miegymás). Hozzáteszem, én sem várom el a pasitól, hogy szőrtelenítsen, pedig eddig csak olyan pasijaim voltak, akiknek a farkuk is szőrös volt, nem csak a golyszik és körülötte...Jó, persze ne legyen szőrös majom, de bizonyos határok között belefér a természetesség.

Lehet lepontozni, köszönöm!

24/l

2009. okt. 22. 11:51
 25/36 A kérdező kommentje:
szomorú, h a "társadalmi elvárások" ilyen "önmegerőszakolásra" tudják rávenni az embert...
2009. okt. 22. 11:59
 26/36 A kérdező kommentje:

ma 11:36

igényesség, persze... grat

2009. okt. 22. 12:01
 27/36 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem véletlenül haltak ki a szőrös lányok. Gusztustalannak tartom a mindenhonnan kinövő fűt. Megragad benne minden és nem lehet hozzáférni a lényeghez anélkül, hogy a szád ne menne tele szőrrel. Arról nem is beszélve amikor túrós lesz a lány csupra. A szagot is felfogja a szőr. Igénytelen a sok szőr
2009. okt. 22. 12:07
 28/36 anonim ***** válasza:
47%
Én szőrös vagyok,nem tagadom. Soha,semmi pénzért nem szedném le odalent,max nyáron bikinivonal-igazítás van bikini alá,a strandra. A lábamon se zavar a szőr,nyáron rövidnadrághoz néha leszedem. A hónaljamon is sokáig megvolt,20 éves koromban borotváltam le először félve-remegve,mert olyan természetellenes volt leszedni. De most is megvan,és nem zavar,ez is az enyém,gondolom,nem véletlenül nőtt oda. 24/L
2009. okt. 22. 12:29
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért csinálom, mert így jobban érzem magam.... semmi köze a divathoz......
2009. okt. 22. 12:49
 30/36 anonim válasza:
63%
A szőrtelenítés hozzá tartozik az ápolt megjelenéshez.Én sosem tudtam és sosem fogom tudni elviselni magamon a szőrt, bárhol legyen is.De biztosan vannak akik ezzel nem így vannak.A férfiaknak sem tetszenek a szőrös nők,ezen talán el kéne gondolkozni...
2009. okt. 22. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!