Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan tizenéves csaj, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tizenéves csaj, aki sehol nem szőrteleníti magát? (ápolt, meg rendben tartja, csak nem majmolja ezt a hülye divatot) Kort írjatok légysziv'.

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 13:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
51%
én ismerek olyan lányt aki ápolt mivel fürdik minden nap tiszta ruhát hord de egyáltalán nem szörtelenit ennek ellenére nyáron felhuzza a rövidnadrágot és kivillan a lába ami nem kicsit szőrős 1z illető pedig velem egykoru 18éves
2009. okt. 20. 14:18
 12/36 anonim ***** válasza:
51%
Én ilyen voltam. Mostanában kezdtem 21-22 évesen. Most is csak nyáron, amikor látják.
2009. okt. 20. 14:22
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
Én ismerek egy bölcsödei dadát,aki egyáltalán nem szőrteleníti magát, ráadásul a yeti-típushoz tartozik. Hát, a legjobb indulattal is gusztustalan, ahogy kinéz a bajuszával és loncsos lábszárával :=)
2009. okt. 20. 14:30
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
Már a férfiaktól is elvárják nem még a nők. Sehol nem szőrtelenít? Fújj! Hónaljkutya
2009. okt. 20. 14:35
 15/36 A kérdező kommentje:

14:30-nak!

Természetesen nem az olyanokra gondolok, akiket a természet extra erős szőrzettel vert meg...

2009. okt. 20. 14:57
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem hónalj és lábszőr egy lánynál undorító...ápolt+rendben tartja-szörtelenítés= hónaljfésülés? vagy hogy gondoltad?

21/F

2009. okt. 20. 17:07
 17/36 anonim ***** válasza:
94%

14:30 vagyok. Én nem vagyok túl szőrös, de a láb, hónalj és bikinivonal rendben tartása szerintem elvárható egy ápolt nőtől. Néha megrökönyödöm, amikor pl. bevásárlóközpontban vagy buszon, villamoson egy amúgy csinos, ápolt(nak tűnő) nő vagy lány felemeli a karját és egy csokor szőr sötétlik ki onnan.

Brrrrrr.

2009. okt. 20. 17:13
 18/36 anonim ***** válasza:
62%
Nekem volt egy osztálytársam (most 16/L) és az erőteljes szőrzetét SEHOL nem irtotta xD:O Hónalj... spagettipántos toppot vett fel hozzá +o( Láb... Sőőőt volt hogy nyáron ilyen Extra-rövidnadrágot vett fel, ott meg bizony a bikinivonalon ékeskedő bozót is "enyhén" feltűnő volt... -_-" Szóval MINDENHOL szőrös volt..
2009. okt. 20. 19:58
 19/36 anonim ***** válasza:
van,Én vagyok a Jetilány;)
2009. okt. 20. 20:16
 20/36 anonim ***** válasza:

Én a hónajt mindig kiírtom,de a lábamat csak nyáron,de nem esek kétségbe,ha épp nem volt rá időm:)

14l

2009. okt. 20. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!