Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engem akar minden lány?
Figyelt kérdés
Szinte minden lány le akar velem feküdni, és nem értem miért. Talán mert iszonyat jó pasi vagyok? De mindegyik csak ezért?!..2013. júl. 17. 10:39
2/13 anonim válasza:
Biztos nem akar minden lány lefeküdni veled.. Szerintem egy kicsit sokra tartod magad, és ezért minden jelet annak veszel, hogy "lefeküdnének" veled, pedig tuti nem mind akar, ezt max beképzeled
4/13 Akszidentális Errőr válasza:
Élvezkedj csak amíg megteheted. Hamarosan csörren a vekker / telefon, aztán irány a meló...
5/13 anonim válasza:
Biztosan nincs más választásuk. A jó pasik már mind foglaltak.
7/13 anonim válasza:
SP is leakar veled feküdni. Iszonyat jó pasi nem vagy, mert ahoz a belsőnek is olyan jónak kell lenni. Az milyen, ha valaki külsőre sok nőt vonz magához, de belül egy féreg? Ez iszonyat jó pasi? Szerintem nem. Csak jobb vagy külsőre mint az átlagok.
8/13 anonim válasza:
Egy százkilós,eltunyult rusnyaság vagy,aki beképzeltségével próbálja leplezni keserűségét ..örülnél neki,ha akár pénzért lefeküdne veled egy lány...
9/13 anonim válasza:
Ugyan, szép dolog a szerénység, de még szebb az önkritika. Lassan 11 óra, ideje felébredni kisfiam :)
10/13 anonim válasza:
Csak azért mert rádnéz valaki az nem jelenti azt, hogy le akar veled feküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!