Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek az alábbi helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt,de már ahogy összejöttünk sem volt hétköznapi.Előtte hónapokon keresztül csak beszélgettünk neten,(húztuk egymást),mert neki is volt bnője és nekem is volt barátom,akit nem szerettem,mert már akkor is rá vágytam,csak foglalt volt.Végül egy este annyira belemelegedtünk a flörtölésbe,hogy átjött és megtörtént a dolog.Persze tudtam,hogy nem hagyja ott a barátnőjét és végülis én sem szakítottam miatta.Később,hónapok múlva szabadok lettünk mindketten és úgy döntöttünk,hogy egpróbáljuk együtt.Ez tart hat hónapja.Azonban most nem érzi azt amit kellene.Nem szeret eléggé.De szakítani eddig egyikőnk sem akart.Én azért nem mert nagyon szeretem,őt pedig nem értem,hogy miért nem.Úgy érzem ő életem nagy szerelme.Az eszemmel tudom,hogy ott kellene hagynom,mert csak magamat áltatom,de nagyon nehéz.Arra várok,hogy hátha belémszeret és ő fog hozzám ragaszkodi.Szerintetek mit tegyek?Nem vagyok már túl fiatal és lassan családot szeretnék.Viszont attól félek,hogy soha senkit nem fogok így szeretni,és nem lesz olyan férfi akinek képes lennék gyereket szülni.
2009. okt. 20. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok és azt tanácsolom vesd be a női praktikákat, engem is így hódított meg a barátnőm. Sosem voltam igazán szerelmes bele, de olyan ügyes volt, hogy el tudta érni, hogy az legyek. 1 év kellett hozzá, de megérte.
2009. okt. 20. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban leőbb utóbb eldől kin van a nadrág. Náltaok jó helyre került. Elsővel egyetértek. Ne halgass az asszonkórusra, hogy "nem neked kell változtatnod" meg iylenek.
2009. okt. 20. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

A szerelem - kémia. Az viszont csak a romantikus filmek és lányregények maszlaga, hogy nélküle nincs jó kapcsolat. Mivel a kémia amúgy sem szokott 1.5 éven túl működni, a tartós párkapcsolathoz nem árt a kölcsönös bizalom, tisztelet, érdeklődési kör, világnézet, kulturális háttér. Lehet ezek nélkül is, ezt bárki tudja, mert a kémia képes mindent felülírni. Azt kevesen látják be (főleg a lányok), hogy lehet kémia nélkül is. A kérdés nem ez. Hanem, hogy érdemes-e? Mivel a részedről megvan és Te vagy az is, akinek fontos, a válasz: IGEN, lehet.

A férfiak fejét (farkát is) el lehet csavarni. (>40 éves férfi vagyok, tudom.) :o)

A kötődés pedig idővel kialakul, erősödik. Ez nem a kémián alapul. Sokkal inkább azon, hogy a hétköznapokban mennyire szeretitek egymást? Mennyire fontos nektek, hogy a másiknak is legalább annyira jó legyen, mint magatoknak? A szerelem önző. Az igazi, hétköznapi szeretet inkább önzetlen. Nem kell benne feladni magunkat, de néha le kell mondani dolgokról a "másik" javára. Ha erre képes vagy és ezt nem érzed nagy "áldozat"-nak, akkor szereted őt, és részemről sok boldogságot nektek! :)

Ui.: Már csak azért is tudom, mert évek óta így vagyunk együtt a második párommal. Eleinte inkább Ő volt belém szerelemes, én még nyalogattam a sebeimet a korábbi kapcsolatom után; de mára nem cserélném el Őt senkivel! :D :D :D

2009. okt. 20. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Én is így gondolom,hogy nem kell egyből feladnom,és próbálok mindent megtenni,hogy jó legyen neki.Csak a környezetem (családom) gondolja azt,hogy hülye vagyok,amiért vele vagyok,holott tudom,hogy nem szeret igazán.De ha ő sem akar szakítani és próbál megszeretni,akkor miért kellene feladnom?!Mégegyszer köszönöm a bíztatást.
2009. okt. 21. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!