Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az alábbi helyzetben?
A szerelem - kémia. Az viszont csak a romantikus filmek és lányregények maszlaga, hogy nélküle nincs jó kapcsolat. Mivel a kémia amúgy sem szokott 1.5 éven túl működni, a tartós párkapcsolathoz nem árt a kölcsönös bizalom, tisztelet, érdeklődési kör, világnézet, kulturális háttér. Lehet ezek nélkül is, ezt bárki tudja, mert a kémia képes mindent felülírni. Azt kevesen látják be (főleg a lányok), hogy lehet kémia nélkül is. A kérdés nem ez. Hanem, hogy érdemes-e? Mivel a részedről megvan és Te vagy az is, akinek fontos, a válasz: IGEN, lehet.
A férfiak fejét (farkát is) el lehet csavarni. (>40 éves férfi vagyok, tudom.) :o)
A kötődés pedig idővel kialakul, erősödik. Ez nem a kémián alapul. Sokkal inkább azon, hogy a hétköznapokban mennyire szeretitek egymást? Mennyire fontos nektek, hogy a másiknak is legalább annyira jó legyen, mint magatoknak? A szerelem önző. Az igazi, hétköznapi szeretet inkább önzetlen. Nem kell benne feladni magunkat, de néha le kell mondani dolgokról a "másik" javára. Ha erre képes vagy és ezt nem érzed nagy "áldozat"-nak, akkor szereted őt, és részemről sok boldogságot nektek! :)
Ui.: Már csak azért is tudom, mert évek óta így vagyunk együtt a második párommal. Eleinte inkább Ő volt belém szerelemes, én még nyalogattam a sebeimet a korábbi kapcsolatom után; de mára nem cserélném el Őt senkivel! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!