Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak az alábbi helyzetben?
Először is tudni kell rólam, hogy elég féltékeny típus vagyok... méghozzá azért, mert nincs túl sok önbizalmam, ezért úgy látom/gondolom, hogy szinte minden lány szebb, mint én. Nos az a helyzet állt fel, hogy a barátom egyik haverja felajánlotta a barátomnak, hogy együtt elmenjünk 4en valahova... először is úgy gondolom, hogy ez nagyon rendes tőle, de... a barátom haverjának a csaja modellkedik, szal nagyon szép + minden... a másik hogy nekem nincs mellem:S biztos hülyének nézné a haverom a barátom, ha meglátná, hogy milyen gizda csajjal jár... ráadásul a szituáció még nevetségesebb lenne számomra, mert ott lenne az ő csaja aki szinte tökéletes... azért nem tudom, hogy belemenjek-e ebbe, mert ahogy ismerem magam, elég feszélyezve érezném magam emiatt...:S
tudom, hogy túlreagálom, de nincs mit tenni, én ilyen maradok (sajnos), ha lenne némi önbizalmam, akkor biztos nem lennének ilyen gondjaim, szóval megkérek mindenkit, emiatt ne hibáztassatok.
köszönöm az eddigi válaszokat:)
hát valójában csak látásból ismerem a barátom haverját és a csaját, de a barátom mesélt róluk, és a haverjáról nem túl jókat... pl h tavaly nyáron egy komoly kapcsolata se volt, de lefeküdt vagy 4 lánnyal...:S szal tényleg nem tom, milyen lehet a pasi... bár a barátom szerint már "megkomolyodott"... elvileg a csaj sem hülye, de épp ez a gond:S szinte mindenben jobb, mint én.. jó én nem vagyok hülye, de melyik a jobb: ha van egy szép és okos csaj, vagy egy okos, de nem túl szép csaj? hát még szép, hogy általában a pasiknak az első kell:)
ráadásul mostanában a pasim egyre többet mesélt arról a csajról... pedig én nem kérdeztem, csak úgy elkezdett róla mesélni. Na ez sem esett túl jól... olyan volt, mintha őt dícsérte volna.. persze nem szóltam, hogy rosszul esik...
Lehet tényleg nem kéne mennem, de nem akarom a barátom rossz helyzetbe hozni a haverja előtt:(
Először nem igen értettem a kérdésed, mert úgy tűnt, mintha a havernak szeretnél tetszeni.
De már értem. Hát nekem is elég gyanús lenne, ha arról a másik lányról "áradozna", vagy legalábbis ennyit beszélne a barátom. Szerintem ha ennyire kellemetlennek éreznéd, akkor max. ne menj el, vagy beszélj a barátoddal a lányról, puhatolózz. Bár nem tudom, mennyire komoly a kapcsolatotok...
Első voltam -
Sötétben és víz alatt mindenki szép! :)
Szóval emiatt ne parázz.
De még mondok okokat:
1: neked ott a te barátod, a barátod haverjának meg az ő barátnője, mindenkinek megvan akivel foglalkozzon
2: a négyes randi szerintem tök buli
3: az uszodában, vagy strandon senki se azt nézi, hogy kinek mije van, vagy ha mégis, az olyan is, azzal nem kell törődni.
4: fölvehetsz olyan fürdőruhát, amiben nem lényeg a mell: javaslok egyberészest, közöttük is van szexi/csinos
5: ha a barátod szeretete nem elég meggyőző a számodra, akkor nem tudom, mi lehet az. megjegyzem: az én Kedvesemnek nem tetszenek a melleim (milyen jó, hogy nem miattuk van velem D:), mert szerinte TÚL NAGYOK. :D Ezt kapd ki. Szóval nem minden pasinak ez a lényeg.
(Egyébként szerintem pont ideális a mellem.)
Menj el, és érezd jól magad! :D
22/L
23:53as vagyok, még annyit, hogy
van az a mondás: "Tartsd közel a barátaidat, de még közelebb az ellenségeidet!" - ha innen fúj a szél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!