Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor és hogy mondjam el hogy leszbikus vagyok?
Jól van akkor leírom nektek:)
13 évesen nekem is a csajokon járt az agyam, főleg az úszáson mikor öltöztünk, őket lestem, 14,5 éves koromban csókolóztam a legjobb barátnőmmel, és kipróbáltuk milyen simogatni egymást, és egyéb tárgyakat dugtunk egymás lukába.
Azt hittem én is leszbi vagyok, aztán, 15 éves korban megfogtam az első f@@szt, utánna rájöttem, sokkal jobb érzés mint p*nát simogatni!
Onnantól kezdve el is felejtettem ezt az egész érzést, és felfújt kollega, életem 26 éve alatt biztos több szexuális kapcsolatom volt, mint amit te valha elértél, szóval megint ítélkezel, persze fogalmad sincs semmiről :)
Tudom, hogy OFF, de káéptelen vagyok nem hangot adni a véleményemnek...
"Kedves" "felnőtt?" Mindenki! - Persze tisztelet a kivételnek...
TI MOST TÉNYLEG EGY 13 ÉVESSEL BAZ+OLTOK és külditek el a sunyiba, meg írjátok le az első szexuális élményeiteket részletesen, és hasonlók??? .- EZ KOMOLY !!!!?????
13 ÉVES !!!!!!!!!!!!!! - hihetetlen... :S :(
Kedves Kérdező!
Tudom, azt írtad, nem szereted ezt hallani, de ez az igazság: - 13 évesen még sok minden csak kezd kinyílni benned. - Lehet, hogy megmarad, hogy csak lányok vonzanak, mint per pill, de lehet hogy még fognak a fiúk is. - Ezt senki se tudhatja még.
Ami viszont a mostra kérdés, ill. talán a kérdésedre válasz:
Valószínűsítem, hogy azért szeretnél beszélni róla, mert az ember nem szeret titkolózni, főként azokkal nem, akik fontosak a számára. - Te ismered Őket, és azt, hogy vajon hogyan fogadnák, ha azt mondanád, Te szerelmes vag egy lányba. - Ha úgy érzed, nagyobb balhé nélkül el lehet mondani otthon, és szeretnéd, ha tudnál eről mondjuk anyukáddal beszélgetni, akkor mond el neki nyugodtan. - Nem azt, hogy Te "leszbikus" vagy. - (16-17 éves korodig ez még simán lehet a hormonjaid tréfája is akár, - nem biztos, de nem is kizárt.) - Ha beszélsz vele / velük, arról beszélj, hogy mi van benned, mik az érzéseid, mi foglalkoztat vagy bánt, mi ad örömöt és mi zavar, mik a kérdések benned. - Nagyon remélem, hogy hálásak lesznek a bizalmadért. - Lehet, hogy Ők fognak kétségbe esni, ezt nem lehet előre tudni, de ha csak annyit elérsz, hogy ha tényleg leszbikus leszel, akkor nem derült égből villámcsapásként tudják meg majd rólad, mondjuk 20 évesen, akkor már ajándékba adtad nekik, hogy van idejük veled megemészteni a kérdést, ahogy ehez mindenki másnak is idő kell, önmaga kapcsán is.
Ha róluk azt gondolod, hogy a feszültség túlnőne rajtuk, és nem tudnátok normálisan beszélgetni, akkor jó ha tudsz találni valakit, - (rokon, barát, ismerős, vagy akár friss baráti kapcsolat,) - akinek el mered mondani őszintén, hogy mi zajlik benned, és akivel jókat tudsz beszélgetni. - Olyat keress, aki tudod hogy pártatlan lesz, és aki biztosan nem fog visszaélni a bizalmaddal!
Remélem tudtam egy kicsit segíteni, és ha gondolod, - (pl nincs más, akiben meg mersz bízni) - akkor írj nyugodtan! - Állítólag egész jó hallgatóság vagyok, és leszbikus. :)
Magdi
13. Ki baz+meolt?? Senki nem szidta a kérdezőt...
off.
Az első komoly kapcsolatig, nem kell mondanod senkinek semmit. Barátoknak elmondod ha akarod, amelyikbe megbízol, de szülőknek ne. Felesleges civakodás.
22/L
"Szerintetek mikor és hogy mondjam el hogy leszbikus vagyok?"
Szerintem még ne mondd el. Majd elmondod, ha lesz egy normális barátnőd, akivel a jövődet eltudod képzelni. Addig-ahogy a 2.-es is írta- simán belekényszeríthetnek, rád erőltethetik, hogy csak fiatal vagy még, és változhatsz stb.
Egyébként tényleg változhatsz. De az is lehet, hogy nem. Én nem változtam, de van olyan ember az életemben aki igen. Csináld ami jólesik, legyen az nővel, vagy férfival és ne foglalkozz senkivel.
24/N
Annak a kommentje itt tényleg nem segít akinek fogalma sincs a témáról. Csak az értheti meg, mit érzel, Kérdező, aki szintén leszbikus vagy biszex.
Am. szerintem is várj min. 16 éves korodig. Vagy 15ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!