Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy másszak ki ebből a szituációból? ( először egy férfival)
15/L vagok, és tegnap csókolóztam elõször. A baj csak az, hogy egy tapasztalt felnõtt férfivel. Nekem jó volt, õ is élvezte :s
Õ szeretné a folytatàst - lett is már volna lehetôsége, de a csókkal is várt - , de én nem fogom merni... pedig eddig nagyon jó vele, tényleg nem siet. De ami most elkezdõdött, az már tényleg komoly!
Kívánnám a dolgot szívvel, testtel és lélekkel. Azt hiszem, beléestem. De az agyam, a lelkiismeretem, a szüleim képe mind ellene van. Tudom, hogy az utóbbira fogok hallgatni, és meg fog szakadni a szívem. De az lesz a helyes..
Segítenétek nekem? Tanács? Hogu másszak ki ebbõl szülõi beavatkozás nélkül? Tudom, hogy hibàs vagok, és az elején szàmítanom kellett volna erre... de vak voltam. Mit tegyek?
#2!
Igen, azt tervezek.. kimászni ebbõl! Baromi könnyû és élvezetes lenne csak megtenni, de a következmênyekkel is számolnom kell :( :)
#4!
Értem, mire gondolsz. Még az illető le is szögezte, hogy ő sem lát ebbe az egészbe többet. Tehát nem hitegetett. Csak én pont ennek a "liliomtiprásnak" nem akarok áldozatul esni ilyen korban... azt hiszem, érthető miért.
Nem tévedsz. Ő egy igazi férfi, aki tudja, mi kell egy nőnek/lánynak.. :) :(
De meg fogom oldani valahogy, legalábbis megpróbálom. Valahogy csak sikerül, legalább húzni egy kicsit az időt. Köszi annak, aki írt privátban is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!