Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most meleg vagy nem?
Ő biszexuális. És nem meleg.
Ami azt jelenti, hogy fiúkkal és lányokkal egyaránt létesítene vagyis vágyik szexuális kapcsolatot létesíteni.
Viszont ahogy írod, a szerelmi kapcsolatot-párkapcsolatot jelenleg lánnyal tudja elképzelni.
De szexuálisan a fiúkat sem zárja ki.
De nem meleg, mivel nem csak a fiúkhoz, hanem a lányokhoz is vonzódik.
Ez inkább "kipróbálás" szerintem. Érdekli a dolog, de lehet, hogy rendes helyzetben hirtelen megundorodik a dologtól.
Gondolom úgy érzi perpill el tudja magát képzelni nővel - és fiúval is. Az is lehet később is így lesz vele.
Ha jól értem a szerelmet csak lánnyal tudja elképzelni, ezt írtad - ezt ő mondta? Ha így van, akkor egyértelműen semmi extra, csupán érdekli milyen ez a dolog. Ilyenkor szerintem nem "tényleg meleg".
Ha eltiltod, azzal csak a kapcsolatotokat rontod el. Mert te is tudod milyen egy tini, ha valamit megtiltanak neki, akkor csak azért is megteszi. És biztos lesz rá alkalma, hisz nem tudod őrizni 24 órán keresztül.
Én azt tudom javasolni, hogy hagyd meg neki a lehetőséget, majd rájön úgyis, hogy mit is akar pontosan. Ha fiúkkal is akar lenni, úgyse tud ellenállni a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!