Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk tényleg undoritó ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk tényleg undoritó ha egy lány igy viselkedik?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú akit aznap ismertem meg ès tényleg ok nélkül ugy beszélt velem mint egy riherongyal,én kétszer szépen megkértem a többiek elött,hogy beszéljen velem normálisan,ő nem tette,felkaptam a vizet és megfogtam a gyereknek a nyakát s megmondtam,tudja már kivel beszél..A többiek szerint ez részemről lány létemre,hogy nem volt szép.... Most tényleg?
2013. júl. 13. 13:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól tetted :D Ha a szép szóból nem ért...
2013. júl. 17. 09:57
 22/22 anonim ***** válasza:
Tényleg megérdemelte, mert leringyózott mindenki előtt, de én mondjuk biztos, hogy nem hagynám, hogy valaki a nyakamat megfogja akár nő akár nem. Ha szóval nem tud visszavágni akkor magára vessen, mert azért én sem hagyom magam. A testi fenyítés más mint a szóbeli. Ha nekem valaki beszól annak visszaszólok és nem agyon verem vagy a nyakát rángatom.
2013. júl. 17. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!