Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg undoritó ha egy lány igy viselkedik?
Szerintem nincs gond ezzel. Ha nem ért a szép szóból, le kell ereszkedni a szintjére.
Egy barátomnál voltunk, házibuli jellegű összejövetel. Volt ott egy lány, akit nem ismertünk. A házigazda ismerte, de ő is csak nagyjából. Aranyos, jó kedélyű lány volt. Egyik barátom rámozdult. A lány többször is megkérte, hogy hagyja abba. Majd mikor mellette ment el, a srác megfogta a fenekét. A lány fordulatból akkora pofont vert a srácnak, hogy az felborult a székkel. Néma csönd, a lány állt és lángoló tekintettel nézte a srácot. Majd, hogy megtörjük a feszült hangulatot, valaki bekiabálta, hogy azaz, adjál neki! Ráfért már! (ami mellesleg igaz is volt). A srác ez után már kerülte a lányt. Mi viszont annál inkább kerestük a társaságát. :D
Aki így beszél egy ismeretlen nővel az megérdemli, sőt még többet is érdemelne.
Nem érdekelne mit gondol más, nehogy már megalázhasson mindenki előtt csak mert ilyen kis alpári gyökér.
Mondjuk én inkább szóban oltottam volna sz@rrá, de megértelek téged is.
Az utolsó válaszoló magát minősíti, gondolom tele van felgyülemlett feszültséggel, az életben el van nyomva, így egy ilyen anonim oldalon aztán jól megmondja mindenkinek a magáét, nehogy már valaki boldog legyen, ha már Ő nem lehet.
Igazad volt.Talán helyesebb lenne az ilyennek szóban visszavágni, de aki ilyet tesz az engem is nagyon felidegesítene.
Én általában nem pártolom az erőszakot, vagy a kemény fizikai érintkezést, de ha a becsületemet, büszkeségemet, illetve a szeretteimet sértik ok nélkül, vagy netán ő ér hozzám "úgy" szintén ok nélkül, nekimegyek.
Szerintem jól tetted, azért a tiszteletet adjuk már meg egymásnak könyörgöm, nincs joga az egyik félnek lehordania a másikat csak úgy, random.
Az illető egy tipikus nagypofájú cigány-szindrómában szenved. Az ilyet észhez kell téríteni, ha (sajnos) a szép szó nem használ... erőszakhoz kell fordulni.
tele vagyok feszültséggel? max azért hogy ennyi nyomorék van itt is.
sok kérdező pl. meg te is válaszoló :D
muszáj helyre tenni a dolgokat jó tanácsokkal ha nem tetszik kotródjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!