Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huxley "Szép új világa" megvalósul?
Köszi, én nem. Ez nem a 14. századbeli erős feudális rendszer.
Én csóró vagyok, és tök átlagos, mégis gazdag pesti srácok akartak velem járni, bevállalva a távkapcsolatot, stb.
C
Ez egy több ezer éves hagyomány, félreértetted a könyvet (olvastam). Nem ez a könyv lényege, a mesterséges kasztrendszer, egyéni érzelmek elnyomása sokkal fontosabb.
Ezt régen így mondták:
„Guba gubához, suba subához”
Hasonló helyzet, azonos vallás és származás, régen is sokan ezt tartották jónak. Akkor a többség. Az érzelmi alapú házasság 80-100 éves találmány.
ez nem csak a könyvben van így hanem többnyire a valóságban is.
Én pl. egyszerűen öltözök, átlagos vagyok.
A fullos gazdag helyes pasik kb. levegőnek néznek az utcán, épphogy keresztül nem esnek rajtam.
A nagyon nyomik félnek tőlem, pár hozzám hasonló csóri átlagos próbálkozik.
Unokatesóm meg fullos gazdag csaj, neki mindig helyes, izmos gazdag csávói vannak.
Nem értetted a könyvet.
Egyrészt abban az embereket gyártották aszerint, hogy miből mennyire volt igény.
Másrészt ebben tényleg semmi újdonság nincs.
Mondja ezt the_sunset_limited, aki egy riherongy amúgy is...
Kérdésedre visszatérve kérdező...kicsiny hazánk nem India...itt nincsen kasztrendszer, szabad párválasztás van. Innentől fogva nem kell folytatnom ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!