Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele barátok közt egy szájra puszi?
Figyelt kérdés
Fiú lány között.2009. okt. 19. 07:04
1/5 anonim válasza:
Ha semmi más csak egy puszi a szájra akkor szerintem nincs probléma, persze ez függ attól is, hogy a feleknek van-e párkapcsolatuk. Ha a lánynak van barátja vagy a fiúnak barátnője, és féltékeny típus, lehet megszólja majd. De addig szerintem nem probléma, középsuliban sokan köszöntünk a fiú barátoknak szájra puszival, barátnőm a szüleinek, testvéreinek is mind a mai napig szájra puszival köszön. Kinek a pap kinek a paplan.
2/5 anonim válasza:
Én kicsit furcsállanám ha valaki szájra puszival köszönne, felénk ez nem szokás. Már azon is meglepődtem amikor egy fiú ismerős puszival köszönt(én is fiú vok), később láttam hogy a többi fiú is így köszön egymásnak arra feléjük.
3/5 anonim válasza:
azon kívül hogy üvegezés vagy fogadás 12 évesek közt, semmi értelmét nem látom hogy két barát szájrapuszizzon, ha ezen kívülálló okokból csinálják akkor az már nem barátság...
4/5 anonim válasza:
Szerintem, ha szájrapuszi van, akkor legalább az egyik fél többet akar mint barátság.
5/5 anonim válasza:
képzeld el, hogy mondjuk kapcsolatban élsz, és a párod szájrapuszival köszön el, egy ellenkező nemű barátjától. az vicces szitu lenne...:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!