Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, titeket is zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket is zavar ha ezt csinálják a csajok?

Figyelt kérdés

Nem csak ismeretlen lányokról van szó,hanem a női ismerőseim többségéről is......

Regisztrálva vagyok Facebookon,de tényleg csak a rokonok,osztálytársak,barátok miatt....

Viszont azt veszem észre,hogy a csajok körében egyre nagyobb szokás,hogy semmitmondó idézeteket osztogatnak meg szinte percenként,meg annyira bölcsnek akarnak tűnni vele,közben tényleg ilyen iszonyat sablonos dolgokat osztogatnak meg.....

Példának okáért:

Van egy nő ismerősöm,akivel nem vagyok annyira jóban,szegény elég butácska (nem bántom,de ez az igazság),és akkor folyton ilyen bölcs,meg intelligens idézeteket osztogat meg,aminek szerintem kb. a felét sem érti......

Van olyan opció,hogy el lehet rejteni,viszont akkor percenként nyomogathatnám......

2013. júl. 11. 13:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem kell mindent észrevenni. Engem is zavar, de egy Coelho idézet arra sem méltó, hogy felháborodjak rajta.
2013. júl. 11. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de engem is zavar

úgyhogy nem olvasom el az idézeteket meg az egyéb hülyeségeket

szerintem felesleges mindet elrejteni, az sokkal tovább tart, ha ilyenhez érsz hagyd ki, ne olvasd végig, ne foglalkozz vele

2013. júl. 11. 13:30
 13/20 anonim ***** válasza:

ma 13:16

Nekem is van egy elég butácska lány ismerősöm (2.unokahúg),

aki elég ribisen viselkedik,viszont 24 évesen még a szülei tartják el,összejött egy elég jómódú pasival,én egy-két szót

váltottam vele,az az egy-két szó is tele helyesírási hibával........

Ő olyanokat osztogat meg h:

"Ne a külsőmért szeress,agyam is van!"

"Ne csak a külső értékek legyenek fontosak!"

3x megcsalta a párját,nekem panaszolta el folyton,hogy "mi legyen"

Ezért bocs,de jókat nevetek a szánalmas idézeten,de amúgy már én is töröltem.....

2013. júl. 11. 13:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem az egyes posztokat kell elrejteni, hanem az illető adatlapján beállítani, hogy ne jelenítse meg, amiket ír... jó hogy mindenkinek van facebookja, csak használni nem tudja senki :D

Nekem is van egy-két ilyen ismerősöm, beállítottam náluk, akár másfél percig is tartott... azóta csak értelmes dolgok vannak az üzenőfalamon.

Mondjuk ha valakinek az ismerősei fele ilyen, annak érdemes elgondolkozni, hogy vajon ez miért alakult így.

2013. júl. 11. 13:36
 15/20 A kérdező kommentje:

"Mondjuk ha valakinek az ismerősei fele ilyen, annak érdemes elgondolkozni, hogy vajon ez miért alakult így."

Mint azt írták,több esetben unokatesóról,rokonról is szó van!

Tényleg meg tudod őket válogatni.... :D

2013. júl. 11. 13:41
 16/20 A kérdező kommentje:
Meg azért nem akarom törölni,de a sok hülyeségük zavar.....
2013. júl. 11. 13:41
 17/20 A kérdező kommentje:

ma 13:36

De a kérdés lényege,nem is az volt konkrétan,hogy be lehet e ezt állítani (ha figyeltél),hanem hogy nem e zavaró...illetve szánalmas e?

Hogy egyre többen csinálják ezt a csoportos hülyeséget....

2013. júl. 11. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Én most tiltottam valakit, mert a napi bölcseleteit nem bírtam már. Kétgyerekes anyuka, nem éretlen tinilányka.

Még van kettő, akik kezdik kicsapni nálam a biztosítékot, a műkörmös posztolóson is gondolkodom egy ideje...

Amúgy én is nő vagyok.

2013. júl. 11. 14:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Megy ez már egy pár éve... a demotiválót is tönkretették, a rage comicsot is tönkretették, most a többi mémkép van soron. És ezek a fosch idézetek mind egyre jobban olyanok, hogy semmi fantázia meg kreativitás nincs bennük, sokszor teljesen magyartalanok, erőltettek. Fájdalmas olvasni őket. A viccesnek látszani akaró próbálkozások dettó.

Én amúgy csípőből ignorálom, aki ilyen, nálam sok jóra ne számítson :D

2013. júl. 11. 14:31
 20/20 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel :-D . Van facebookom, de csak ritkán megyek fel és akkor sem idióta idézeteket olvasgatok.

21n

2013. júl. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!