Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket is zavar ha ezt csinálják a csajok?
Nem csak ismeretlen lányokról van szó,hanem a női ismerőseim többségéről is......
Regisztrálva vagyok Facebookon,de tényleg csak a rokonok,osztálytársak,barátok miatt....
Viszont azt veszem észre,hogy a csajok körében egyre nagyobb szokás,hogy semmitmondó idézeteket osztogatnak meg szinte percenként,meg annyira bölcsnek akarnak tűnni vele,közben tényleg ilyen iszonyat sablonos dolgokat osztogatnak meg.....
Példának okáért:
Van egy nő ismerősöm,akivel nem vagyok annyira jóban,szegény elég butácska (nem bántom,de ez az igazság),és akkor folyton ilyen bölcs,meg intelligens idézeteket osztogat meg,aminek szerintem kb. a felét sem érti......
Van olyan opció,hogy el lehet rejteni,viszont akkor percenként nyomogathatnám......
ma 13:11
Én azért szoktam nézegetni.....meg rögtön a legelejére dobja az újakat.....
2. válaszoló!
hát már engem is.....de tényleg vannak,akik miatt (még) nem szeretném törölni magam....
Engem is zavar!
Az én csaj ismerőseim is rengeteg ilyet osztogatnak meg,mintha versenyeznének,hogy ki tud sokkal többet,sokkal sablonosabbat megosztani......
ma 13:15
Másik ez,én azért töröltem egy csaj ismerősömet,mert kiposztolt 60 képet az eljegyzési gyűrűjéről, 50 képet arról hogy csókolózik a barátjával,40-et a műkörméről.....
na itt töröltem....úgysem beszéltünk,s ő jelölt be!!!
ma 13:16
Ilyen nekem is volt,e én is töröltem.....
Folyton a haját fényképezgette,akkor kisminkelte magát minden nap 20 féle változatban.......lefényképezte (nem vicc) magát hogy oldalról csókolózik,hogy előröl,hogy fentről a barátjával.....pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!