Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnátok átkozni valakit, milyen átkot használnátok?
Figyelt kérdés
Mi történne vele, hogyan, mikor?
:D
2013. júl. 11. 00:35
11/30 anonim válasza:
"Ezentúl mindig égjen oda a pogácsád alja!" című átkot használnám Sárkány, de inkább mégse:DD
Amúgy nem átkoznék, én ennél stílusosabb vagyok.
12/30 A kérdező kommentje:
A 67%-os nekem is délután óta írogat több kérdésnél :D
Amúgy én sem vagyok átkozós, csak gondoltam vicces lehet kitalálni átkokat egy ilyen kérdésnél.
2013. júl. 11. 00:41
13/30 anonim válasza:
A 67-es vagyok. miért, zavarlak titeket? de hát mit csináljak, ha állandóan itt vagytok, amikor megnyitom a kérdéseket? :D
14/30 anonim válasza:
Pl privátban küldj el anyámban, esküszöm nem másolom be...de ne itt offolgass
15/30 anonim válasza:
Én már nem merek átkozni senkit!
Párszor volt rá példa,hogy rosszat kívántam a másiknak,és össze is jött!Lehet a véletlen műve,de lehet hogy nem!
16/30 anonim válasza:
de hát itt mindenki offol, már úgyis mindegy. miért küldenélek el?
17/30 anonim válasza:
talán mert irritállak?:D ha nem, annak csak örülök:D
18/30 anonim válasza:
Curse of Agony- Curses an enemy with agony, inflicting Shadow damage every 3 sec. over 18 sec. Only one curse per warlock can be active on any one target.
19/30 A kérdező kommentje:
Curse of Wizardry (4)
Enchantment
As Curse of Wizardry enters the battlefield, choose a color.
Whenever a player casts a spell of the chosen color, that player loses 1 life.
2013. júl. 11. 01:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!