Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? (biszex)
van egy nagyon jo barátnőm, akiről régóta tudom hogy biszex és én is az vagyok ( tudjuk egymásrol) és hát szerelmes lettem belé...nagyon durván.... De nem merem neki elmondani, nagyon jóban vagyunk szinte minden nap találkozunk sokszor csak kettecskén.. Viszont neki a legjobb fiu barátom tetszik (legalábbis ezt mondja), és szerintem össze is fognak jönni mert a fiunak is bejön ez a csaj...
a lány mindig mondja nekem hogy szépvagyok meg minden, de szerintem csak lelket önt belém:/ bár ki tudja.... szerintetek elmondjam neki hogy hogyan érzek iránta?? félénk lány vagyok, de neki bármikor elmondanám h már 1-2 éve bele vagyok esve...:(
Nem sűrűn írok ide mert ők a 2 legjobb barátom és velük bárnit meg tudok beszélni, de ezt egyikőjüknek se mondom el ...:s
6-os vagyok
Nem történt ilyen,én nem az vagyok sajnos :S
és köszönöm Joe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!