Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki részegen azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki részegen azt mondja hogy ő biszex akkor abban mennyi igazság lehet?

Figyelt kérdés
Nem hulla részeg de azért van benne már egy adag.

2013. jún. 23. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
hát hogy az
 2/7 anonim ***** válasza:
annyi mint hogy beszex
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem
2013. jún. 23. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
részeg ember mindig igazat mond !?
2013. jún. 23. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
"Borban az igazság."
2013. jún. 23. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eszembe sem jutna ezt elmondani egyik barátomnak sem akármennyi alkohol hatására sem, hacsak előtte alaposan ki nem terveltem volna hogy elmondom neki. Szóval, érted... ha elmondanám, akkor nem az alkohol beszélne belőlem, az legfeljebb "bátorításnak" kellene. Persze most csak a saját példámból indultam ki, lehet, hogy más nem így van ezzel. :)

Talán a legegyszerűbb és legcélratörőbb az lenne, ha valahogy felvezetnéd nála a témát. Nem kell egyből rákérdezni hogy igaz-e, hanem először csak kérdezgesd, hogy emlékszik-e rá hogy részegen beszélgettetek, és ha igen, akkor emlékszik-e hogy miről. Ha bízik benned, és igazat mondott, akkor el fogja mondani, ha meg csak a pia beszélt belőle, max nevettek rajta egyet, és téma lezárva.

2013. jún. 24. 02:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából egy két pikáns dolog után szóba kerültek a biszexek és akkor mondta hogy szerinte ő az.
2013. júl. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!