Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/biszex lányok, az alábbi lánytípusok közül melyik jön be nektek?
Figyelt kérdés
1.dögös, rosszlány [link]
2.szép, szolid [link]
3. extravagáns lázadó [link]
4. elegáns, letisztult [link]
5. femme fatale [link]
6. fiús leszbikus [link]
Kort is írjatok légyszí.
2013. jún. 30. 15:19
1/34 anonim válasza:
4. Taylor Swift, őt nagyon bírom
3/34 anonim válasza:
Ha közülük lehet választani, akkor 3. Ha pedig én választhatnék, akkor dögös rosszlány Angelina Jolie. Szép, szolid Kristin Davis. Extravagáns lázadó Anne Lindfjeld. Elegáns, letisztult Sandra Bullock. Femme Fatale Dita von Teese. Fiús leszbikus Pink. L/24
4/34 A kérdező kommentje:
Mivel odaírtam, hogy típusok, ezért evidens, hogy nem pont az általam linkelt lányokra gondoltam, ők csak példák.
2013. jún. 30. 20:53
5/34 anonim válasza:
15\f nekem a lázadó xd meg az emo lányok
6/34 anonim válasza:
Nekem bejön az 1-es és a 2-es is. Mondjuk Megan Fox nem kifejezetten, de Angelina Jolie már annál inkább. A 2-es esetében pedig Jessica Lowndes. :) 22L
7/34 anonim válasza:
csak a dögös,rossz lányok!!:)))
rengeteg hülyeséget lehet velük csinálni,és sose lehet velük unatkozni D:
18/l
8/34 anonim válasza:
2 és 4 :)
odalennék, ha találnék egy nőies, hasonló stílusú lányt aki olyasmi mint taylor swift a képen:) kit érdekel a hajszín stb. a megjelenés, kisugárzás a fontos:) 16/L
9/34 A kérdező kommentje:
Jaja, nekem is Taylor Swift a favorit:)
2013. júl. 1. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!