Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatárssal összeköltözni így? Belemenjek? :S
Van egy munkatársam, aki összeveszett a párjával s hát költöznie kell, de a szüleihez nem akar visszaköltözni.
Kérdezte nem e lenne kedvem vele összeköltözni, nekem is s neki is könnyebb lenne anyagilag.
Egy baj van ebbe a dologba, hogy nekem nagyon bejön s szexuálisan nagyon vonzódom hozzá...
Én:24/L Ő 36/L
Normális válaszokat köszönöm!
"Egy baj van ebbe a dologba, "
Én kettőt is látok :(
kicsit gondolkozzál úgy, mintha sakkoznál, szóval pár lépéssel előre
ha összejössz vele? ha nem és hoz fel lányokat? van több is, de gondolkozzál el, N
Nem a párja az férfi volt...
Ha belemegyek, félek hogy nem tudom magam türtőztetni s nem csak a jó kapcsolatunk romlik meg de valószínű hogy a melóhelyen is valamelyikünk menni fog.
Viszont összeköltözni is jó lenne!
Õ tudja rólad, hogy a lányokhoz vonzódsz?
szerintem az lenne a korrekt, ha csak úgy mennél bele, ha elmondanád neki a fenti aggályaidat, és ez õt nem zavarja. Az is kérdés, téged mennyire zavar, ha õ nem vevõ rád, és nap, mit nap látnod kell õt, meg azt, hogy esetleg mással van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!