Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkatárssal összeköltözni így? Belemenjek? :S
Van egy munkatársam, aki összeveszett a párjával s hát költöznie kell, de a szüleihez nem akar visszaköltözni.
Kérdezte nem e lenne kedvem vele összeköltözni, nekem is s neki is könnyebb lenne anyagilag.
Egy baj van ebbe a dologba, hogy nekem nagyon bejön s szexuálisan nagyon vonzódom hozzá...
Én:24/L Ő 36/L
Normális válaszokat köszönöm!
" Erre azt mondta, hogy mert nagyon kedvel s különleges ember vagyok számára..."
Ez elvileg biztató is lehet, de hát lehet hogy azért mondta, mert eleve a barátnője Vagy, vagy nem? Mindkettő lehetséges elvileg!
Az előző vagyok... -ha érdekel természetesen írok részleteket, de dióhéjban ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)
Ügyes légy! :)
M.
M. Érdekelne a Te történeted! Ha gondolod írj privit.
Nagy nehezen, de elmondtam neki, hogy leszbikus vagyok, de azt már nem mertem bevallani hogy nekem nagyon bejön...
Reakciója, nagyon meglepett. Annyit mondott hogy már gyanakodott régebb óta s őt nem zavarja...aztán egy kolléga félbe szakította a beszélgetésünket... :( de holnap megint beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!