Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatárssal összeköltözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatárssal összeköltözni így? Belemenjek? :S

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, aki összeveszett a párjával s hát költöznie kell, de a szüleihez nem akar visszaköltözni.

Kérdezte nem e lenne kedvem vele összeköltözni, nekem is s neki is könnyebb lenne anyagilag.

Egy baj van ebbe a dologba, hogy nekem nagyon bejön s szexuálisan nagyon vonzódom hozzá...

Én:24/L Ő 36/L

Normális válaszokat köszönöm!

2013. jún. 24. 21:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem tudja,, hogy a csajok jönnek be nekem. Ma megkérdeztem tőle, hogy miért pont én velem akar egy albérletbe költözni? Miért nem mással? Erre azt mondta, hogy mert nagyon kedvel s különleges ember vagyok számára...
2013. jún. 25. 23:12
 12/32 anonim válasza:
100%
Beszélj neki az érzéseidről, a beállitottságodról. Kérd meg hogy legyen diszkrét. Fontos az elején tisztázni, ha mást nem is, de a saját nemedhez való vonzódást mindenkép közöld! 33f
2013. jún. 26. 02:51
 13/32 Joe Makepeace ***** válasza:
100%

" Erre azt mondta, hogy mert nagyon kedvel s különleges ember vagyok számára..."

Ez elvileg biztató is lehet, de hát lehet hogy azért mondta, mert eleve a barátnője Vagy, vagy nem? Mindkettő lehetséges elvileg!

2013. jún. 26. 17:14
 14/32 anonim ***** válasza:
Drágám, éltem így 3 évig. - Földi pokol és menny egy fedél alatt...:S - Szerintem ne menj bele, vagy csak ha előre tisztába teszed a kérdést! - De inkább akkor se... - Benne voltam és minden rámehet...:(
2013. jún. 26. 20:27
 15/32 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok... -ha érdekel természetesen írok részleteket, de dióhéjban ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :)

Ügyes légy! :)

M.

2013. jún. 26. 20:39
 16/32 anonim ***** válasza:
Végülis egy próbát megérne. ;) Lehet, hogy összemelegednétek... ha mégsem, de Téged nagyon fűt a vágy, abban az esetben célszerű külön költözni, mert nem vagy fakír.
2013. jún. 26. 23:59
 17/32 anonim ***** válasza:
42%
24 meg pláne 36 évesen ugyan mitől "L" valaki?
2013. jún. 29. 16:59
 18/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tudnia kéne, hogy te a lányokhoz vonzódsz, mielött összeköltöztök. Szerintem ö egy jó barátként tekint rád, ne gondold rögtön amikor valami kedveset mond, hogy bejössz neki. Persze ha elkezd komolyan nyomulni rád akkor mehet a dolog! ;)
2013. jún. 30. 13:43
 19/32 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok hogy ebből milesz:D
2013. júl. 7. 18:17
 20/32 A kérdező kommentje:

M. Érdekelne a Te történeted! Ha gondolod írj privit.

Nagy nehezen, de elmondtam neki, hogy leszbikus vagyok, de azt már nem mertem bevallani hogy nekem nagyon bejön...

Reakciója, nagyon meglepett. Annyit mondott hogy már gyanakodott régebb óta s őt nem zavarja...aztán egy kolléga félbe szakította a beszélgetésünket... :( de holnap megint beszélek vele.

2013. júl. 8. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!