Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mert így randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mert így randira eljönni? Fiúk ti nem szoktatok randira készülni?

Figyelt kérdés
Este randiztunk, szimpatikus volt, mert jól el lehetett vele beszélgetni mindenről. Csak mikor megláttam, kicsit ledöbbentem. Kb. 1 hónapja nem borotválkozott, a kocsija szélvédője olyan koszos volt, hogy nem lehetett kilátni rajta. Egyáltalán nem készült a randira. Nem szólt arról, hogy van neki egy kisebb testi fogyatékossága. Fürdeni sem fürdött stb. Azt még hozzá tenném, hogy interneten ismerkedtünk meg, amikorra megbeszéltünk időpontot hogy beszélünk, ő bealudt (ez korábban történt). Nekem ebből az jön le, hogy felelőtlen is. És nem ez volt az első ilyen pasi, aki nem adott magára egy picit sem. (pl. fürdés, borotválkozás stb...)
2013. júl. 10. 11:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Van baj..:D

Hát hagyd a fenébe ha ennyit nem ad meg.

2013. júl. 10. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:

"Nem szólt arról, hogy van neki egy kisebb testi fogyatékossága."

Pontosan mi?

Ha valaki igénytelen az igénytelen, ennyi.

2013. júl. 10. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Na vajon miért az interneten ismerkedik..:D

Nem tudom elképzelni, a lehengerlő személyisége, a személyes higiéniája hogy-hogy nem arat sikert máshol..

2013. júl. 10. 11:07
 4/10 A kérdező kommentje:
folyton mondta, hogy nem szokott így kinézni (amit nehezen hiszek el), de most nem volt ideje borotválkozni, stb... de könyörgöm, előtte 3-4 órát tudott aludni???
2013. júl. 10. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés buktatója, a normálisak meg itt is az ilyen gyökerek miatt szívnak:S

Mellényúltál, ez van, el kell felejteni.

2013. júl. 10. 11:14
 6/10 A kérdező kommentje:
nem volt gyökér! egyszerűen igénytelen!
2013. júl. 10. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Képzeld, van aki meg fekete pollóban, gatyában, fehér zokni sportcipővel megy randira! :D
2013. júl. 10. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki ,hogy igénytelen. ennyi. légy vele őszinte. úgy veszem ,hogy nem élből undorodsz tőle, és valaho lszimpi neked. hát légy vele őszinte. Figyu, igánytelen vagy. a saját érdekedben szólok. Írd le a hibáit, azt lesz ami lesz. Ha nem veled, mással már lehet ,hogy kulturáltabb lesz, és végülis jót teszel vele.
2013. júl. 10. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval!
2013. júl. 10. 13:09
 10/10 anonim ***** válasza:
A kocsimat egy éve tervezem lemosni és kiporszívózni, ha szabin vagyok akkor hetente egyszer borotválkozok és csak 4-5 naponta fürdök mindennapi tisztálkodás és hajlatok megmosása mellett, kivéve ha nagyon leizzadok. A hajamat és a körmeimet is halogatom levágni ha nagyok bár rohadtul zavarnak, ellenben ha randim lenne akkor mindent megcsinálnék előtte.
2013. júl. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!