Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire létszükséglet sokaknak, hogy tökéletesen nézzenek ki?
Figyelt kérdés
lehet csak a tinikor miatt van, de az összes ismerősöm nyávog, hogy úúristen kicsit narancsbőrős a combja, vagy úúúristen száraz a hajam, vagy jajj hájas a hasam(erre mutatj azt a 2 grammnyi zsírt rajta), vagy ha más nincs azon sírnak, hogy elfolyik a szemfesték...mióta forog ennyire minden a külsőn? :S és sokan is csak arról tudak beszlni,vagy magukat sirítják, vagy a másikat, hogy hogy néz ki..de ismerkedésnél is azt mondják, hogy hogy járhat x y-al, amikor olyan rondán néz ki--nem értem komolyan, oké, azért ne nézzen ki az ember úgy, mint a hányás, adjon azért magára, de mstanában átestek kicsit a ló műsik oldalára, nem tudnak már másról beszélni..és a pasikat is csak úgy nézik, helyes, ronda...persze tisztelet a kivételnek, én is az vagyok 16/l2013. júl. 9. 23:59
21/28 anonim válasza:
nekem egyik se lenne gond :D szeretem a nagyobb combokat meg a kis hast xD
am meg mindenki szeretne jó testet, én is
f19
22/28 anonim válasza:
A kérdés hiteltelen. Egy szűz 16 éves kiscsaj tette fel, akinek nincs egy barátja sem. Pasi távolban sincs. Itt a gyakon sok az ilyen szerencsétlen, akik egyetértenek vele.
23/28 anonim válasza:
Ja és 16 évesen mindenki különbnek hiszi magát. Engem sokkal jobban zavar az, ha valaki kivételesnek hiszi magát, aztán ugyan olyan, mint a többi. Inkább akkor legyen átlag és kész.
24/28 A kérdező kommentje:
22, ez egy emberi viselkedésről szóló kérdés volt, hogy jön az ide, hogy szűz vagyok és nincs pasim?(amúgy honnan is tudod?) most az a problémád, hogy 16 évesen még nem dugatom meg magam minden héten mással? és nem érzem kivételesnek magam, hanem az ilyen emberek között kivételnek érzem magam..mert olyan vagyok, mint ők..sokan vannak olyanok is akik nem ilyenek, köztük én is átlagosnak tartom magam. nem gondolom én, hogy k.urvaspeciáliskülönleges vagyok, ha ez jött le, csak nem vagyok olyan, mint akikről szól a kérdés.
2013. júl. 10. 13:51
25/28 anonim válasza:
Mert megakarnak felelni mások elvárásainak!
26/28 anonim válasza:
Helyes!Jó hogy Te nem vagy ilyen.De tedd meg,hogy kiütöd a fogaikat helyettünk!Ne félj,akkor majd nem lesznek olyan szépek,mondjuk így sem lehetnek azok :D :D
27/28 anonim válasza:
A média miatt. Felszínesek vagy annak mutatják magukat, mert az a menő. Ha csak erről tudnak beszélni (bnőkkel) nem lesz rendes barátság, a pasik is csak a mázat látják.
Én is kivétel vagyok.:)
28/28 anonim válasza:
Nem csak a média,de az is közrejátszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!