Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire létszükséglet sokaknak, hogy tökéletesen nézzenek ki?
Figyelt kérdés
lehet csak a tinikor miatt van, de az összes ismerősöm nyávog, hogy úúristen kicsit narancsbőrős a combja, vagy úúúristen száraz a hajam, vagy jajj hájas a hasam(erre mutatj azt a 2 grammnyi zsírt rajta), vagy ha más nincs azon sírnak, hogy elfolyik a szemfesték...mióta forog ennyire minden a külsőn? :S és sokan is csak arról tudak beszlni,vagy magukat sirítják, vagy a másikat, hogy hogy néz ki..de ismerkedésnél is azt mondják, hogy hogy járhat x y-al, amikor olyan rondán néz ki--nem értem komolyan, oké, azért ne nézzen ki az ember úgy, mint a hányás, adjon azért magára, de mstanában átestek kicsit a ló műsik oldalára, nem tudnak már másról beszélni..és a pasikat is csak úgy nézik, helyes, ronda...persze tisztelet a kivételnek, én is az vagyok 16/l2013. júl. 9. 23:59
11/28 anonim válasza:
Sunset már megint mi a tosz? :D
12/28 anonim válasza:
Hallgasd meg, ennyi, van köze a kérdéshez:D
13/28 anonim válasza:
780an már megnézték! ennyi ember nem tévedhet :D
14/28 anonim válasza:
Nem a mennyiség, a minőség a lényeg,
780 értelmes ember.
Inkább ezt aszókimondó zenét hallgatom, mint a népbutító, és tiniagy korlátozó műzenéket, amik arra jók, hogy megtörjék a csendet, és ne gondolkozzunk, meg elidegenedjünk a másiktól, meg bulikba járjunk, lerészegedni.
15/28 A kérdező kommentje:
nem kell leszólni mert hörgős, meg mert kevesen látták, tényleg sokminden van benne,persze nekem a stílus is tetszik, de ha neked nem, akkor csa olvasd el aszöveget
2013. júl. 10. 00:18
16/28 anonim válasza:
Én is így akartam az előbb belinkelni, de mondom bánja a kánya, hallgassatok jó muzsikát is:D
17/28 anonim válasza:
A médiának azért van szerepe, mert az emberek túlzottan ráérnek ezzel foglalkozni, meg a külsejükkel is. Ha az értelmes dolgokra kellene figyelniük, nem lenne idejük erre, és nem is lenne probléma.
18/28 A kérdező kommentje:
8, ne analizálj, nem ismersz :) pont ne irigykedek rájuk, mert nekem tényleg nem fontos a külső..inkább csak szánalmat érzek, amikor tolják az okostelefonjukat, közben vihognak, utána meg sminkelnek németen, miközben azt mesélik, hogyan szívtak meg ittak háyásig szombaton...nem nem irigykedek erre :) amúgy tudod hogy nézek ki? nem, nem kelll rögtön azt hinni, hogy ocsmányvagyok, mert így gondolkodom, átlgaosnak tartom magam, szépnek nem, bár már többen mondták, meg jó alakom van, vannak olyanok a fent leírtakból akik csúnyábbak, mint én, meg kövérebbek, de ez engem nem is érdekel, mert tényleg nem ez a fontos számomra...általánosban volt, hogy mindg beszólogattak kb mindenkinek 'értelmes' módon, hogy jó a segged, jó a csöcsöd, és volt akik kicsit röhögtek és mondták, hogy kössz...engem ez mér akor is kiakasztott, én elküldtek őket a francba..ne hidd, hogy irigységből írtam ezt :)
2013. júl. 10. 00:24
19/28 anonim válasza:
Oké, nem ismerlek, igazad van.Csak ezen az oldalon sok önsajnáltató, irigy ember kérdését lehet olvasni nap mint nap és ők is hasonlóan fejezik ki magukat. Persze ha ez rád nem igaz, akkor 100%ig egyetértek azzal, amit írsz.;)
20/28 A kérdező kommentje:
igaz, elismerem sok ilyen ember van, legtöbbször az egyből ri.bancozó mindenek elmondók..:D én azért találok néhány jófejet is az ilyen emberek között is..nem azt mondom, hogy a legjobb barátnőim(ők értelmesek :D), de nem olyan köcsögök..szóval én nem is ítélem el őket, csak ezt a gondolkodásmódjukat :/
2013. júl. 10. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!