Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már, olyat, hogy akiért a véreteket adnátok sosem fog szeretni úgy titeket? Voltatok, hasonló helyzetben?
1000-és 1000 megfordul a fejemben egy arc és mosoly.Akármerre járok a világon.Mindig kísértett -kísért ,ha párokat láttok.Még is tudom legbelül ,hogy ezt az álmot valóra tudom váltani csak akarni kell.
Nem tudok aludni ,érzem ,hogy a szívem reped estéken át mikor rá gondolok.Minden napos edzéssel kovácsolom vissza.Edzés közben az ő hangjára szavaira gondolok.Ha lesz családom meg kell védenem őket.Sose adtam fel most sem fogom.
Mégis legbelül tudom ,hogy ez csak állom és sose valósul meg ,de olykor mikor erre gondolok legszívesebben egy kést vágnák a szívembe ,hogy ne érezzek többé fájdalmat és legyek szabad.Vagy leugranék magasról.És mikor földhöz érek a vérem úgy érjen a földhöz ,hogy beterít és ezzel elhozza a boldogságot.:( Néha Kérem Istent mondja meg mi a célom a világon és megteszem és távozok a világról.És felmennék hozzá.
Nem viccelek egyszer tényleg volt a kezembe kés ...csak..........attól félek bántják majd "Őt".
Történt veletek hasonló?Letudtátok győzni?VAGY ismertetek olyat aki ebbe halt meg?
Normális komikra lennék kíváncsi.16f
mekkora mák hogy nem vagyok lány :D mert akkor sokkal jobban fájna a kudarc és nem tudnék túllépni rajta. :)
Töröld le mindenhonnan, rá se nézz egyszer se az arcára, persze az elmédből nem fogod sosem kitörölni persze
Annyira aranyosak vagytok, és megértelek titeket, mert nekem is volt ilyen, de
annyi más embertől hallottam, hogy még csak el sem mondták az illetőnek, hogy hogyan éreznek iránta, csak sírtak meg reménykedtek magukban, és várták, h a sült galamb majd repül a szájacskájukba, de persze nem repül, és így kínlódtak éveket..legyetek bátrak, higyjétek el, hogy jobb, most egy nem mint az akár éveken át tartó kínlódás és még talán IGEN is lehet belőle.
és vannak akiket nyíltan, vagy érezhetően elutasítottak, azoknak meg tényleg az a legjobb tanács, hogy ha nagyon nem képesek elfelejteni az illetőt, akkor MINDEN kapcsolatot meg kell szakítani az illetővel, bármennyire is fáj is, új dolgok felé kell nézni, a barátokra, családra, hobbira, stb. koncentrálni. sőt nagyon jó alkalom ez, hogy kicsit megálljunk és önmagunkba nézzünk, hogy kik is vagyunk, merre felé tart az életünk, és, hogy igazából merre is szeretnénk menni, és milyenekké akarunk várni.
a lényeg, hogy az életedet semmiképp ne dobd el szerelem miatt kedves kérdező, gondolj bele, hogy ezek a heves érzések, még ha be is teljesülnek a lánnyal valamikor, előbb utóbb elmúlnak, mint minden szerelemben, és azért a szerelmes pár év hiánya miatt egy egész életet nem éri meg eldobni..különösen ilyen fiatalon :)
szurkolok neked, és a többi hasonló helyzetben lévő embernek, tudom milyen ez, de mindig van kiút, akármilyen reménytelennek tűnik is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!