Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít az valamit ha kimondják az ember nevét?
ezt úgy értem,hogy pl egy kapcsolatban vagy barátságnál
az oké,hogy ez egy megszólítás,de pl ismerkedésnél lehet érzelmi tartalma a név kimondásának?
mert nálam van,tehát ha szimpi az illető meg minden akkor a nevét is kimondom,de ha nincs benne semmi olyan ami megfog akkor nem,értitek mire akarok kilyukadni?
értem
és tényleg van benne valami
legalább nem csak én vagyok így:)
nálad mit jelent merry?
tehát te sosem mondod ki annak a nevét aki pl szeretsz?
vagy kimondod de nincs mögötte érzelem?
mert akkor ennyi erővel mondhatnád azt is,hogy:"hé te.."
sok emberrel beszéltem és amíg nem jutnak egy olyan szintre addig nem mondják ki a másik nevét.
majd azért figyeld meg vagy gondolkodj el rajta
Én is gondolkodtam már ezen. Van a folysómn egy srác, akit úgy tessék lássék módon ismerek. És ugye, ha benn van a látóteremben nyílván kösznünk egymásnak, de én csak egy sziát vagy egy hellot szoktam elnyomni. (főleg mert a nevét sem tudom) ő pedig a nevemen szólít mindig. Akkor is köszön, amikor nem veszem észre és utána teszi a nevem.
Ez az egész azért furcsa nekem, mert azon kívül, hogy egy folyosón lakunk semmi közös nincs pont nincs bennünk. Még a haverjai is csak sziával vagy helloval köszönnek ő pedig tudja a nevem is (nekem kicsit furcsa)
Még nem tudom, hogy most többet nézek-e bele a dologba, vagy tényleg van valami több az egész helyzetbe. Annyira nem tudom eldönteni mi van... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!