Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem a neten egy férfivel, de mennyire bízhatok benne az én esetemben? Többi-lsd. Alul
1. Pár napja ismersz valakit - interneten keresztül.
2. Még egyszer sem találkoztál vele személyesen. Mindenkiről lehet szépeket mondani, jó képeket csinálni. Honnan tudod, milyen a valóságban, hogy viselkedik az emberekkel?
3. Mindezek után elmennél vele külföldre (bár azt nem írtad hova), ahol meg valószínűleg ki lennél szolgáltatva neki. "Nem szexre kellesz" - persze, hogy nem, de ne csodálkozz, ha azért bepróbálkozik 1X, 2X, meg még minden nap párszor.
Te döntesz az igaz, csak szerintem Téged némileg elvakított a rózsaszín köd, meg a szeretethiány. Csak meg ne bánd!
U.i.:Ha majd épségben hazaérsz, azért írj már pár dolgot, hogy egyben vagy-e!
Szia.Hogy a kérdésedre válaszoljak rögtön:30 vagyok.És csak mert a barátnőd pórul járt az ürgével,nem indok hogy én is óvakodjak a szerelmemtől e téren ,már ne is haragudj,annál jobban ismerem őt,minthogy ugyanez történhetne köztünk!
Egyébként a tali pont a pénz hiánya miatt eltolódik,és függetlenül az anyagi helyzetünktől ugyanúgy várjuk a pillanatot amikor végre megcsókolhatjuk egymást..:P
A barátnődnek meg kicsit jobban ki kellene ismernie az ürgéit,mielőtt idáig jutna..!sorry
Januárban melátogatom Romániában.Ha nem irok utánna ide,na akkor kezdj el aggódni..:D
Na de komolyan mondom,azért nem vagyok rossz ember ismerő,és mi 4 hónapja irunk,Nemtudom,ők meddig irtak tali előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!