Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ezt érzem?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal a napokban. Nem nyűgözött le annyira, de kedves volt. Nem éreztem semmi extrát a 'randi' után, viszont Facebook-on áradozott, mennyire jó volt találkozni velem, szép vagyok, stb.
Félek, hogy a végén belémszeret, és nem tudom lerázni magamról. Nem mondom, hogy nem volt szimpatikus. Nem is utasítottam el. Akarok adni neki esélyt, hàtha...
Mit tegyek? Ne adjak neki esélyt? Félek, hogy nem fogok bele szeretni, ő meg igen. Nem akarok csalódást okozni neki...
2013. júl. 8. 22:33
1/2 anonim válasza:
Ezt mond el neki is és akkor nem lehet gond.
2/2 anonim válasza:
Nem akarsz neki csalódást okozni, ez azt jelenti hogy kedveled! Hidd el tudat alatt benne is ott van az érzelmi oldal is ennek csak felszínre kell jönni, adj esélyt neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!