Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIÉRT? Miért érzem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT? Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Ha vele vagyok annyira nem érzek szinte semmit... de mikor nem annyira hiányzik és vele akarok lenni, most h 'elveszítettem' meg főleg :((( De mikor ott volt akkor semmi....... miért? 18/L
2013. júl. 5. 23:39
 1/8 anonim ***** válasza:
mert önző vagy! ;)
2013. júl. 5. 23:41
 2/8 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem vagyok ... :/
2013. júl. 5. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
ird le neki ezt. Biztosan értékelni fogja :)
2013. júl. 5. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Már értelme nincs leírni neki, mivel nem beszélünk :)
2013. júl. 5. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
ugyan már..az én barátnőm is ezt csinálta...mondogatott minden szart,hogy csak én kellek neki meg hogy mennyire szeret és az első kisebb veszekedésnél lelépett,hogy ez neki nem jó és így nem tudja elviselni a kapcsolatot...1 hét után írt h mennyire nem bírja nélkülem...szemétség az ilyen..elhitetitek,hogy mennyire szerelmesek vagytok és az első veszekedésnél meg-meg hátráltok ahelyett hogy megbeszélnétek a dolgot...ez nem szerelem..ez önzés hogy a magányos perceidben legyen valaki melletted mert egy barátod sincs akivel együtt lehetnél mert csak ő volt neked!..Javíts ki ha tévedek!..első voltam!
2013. júl. 5. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De, mindenki önző. Arra érti, hogy az ember nem bírja megbecsülni azt amije van, akkor amikor megvan neki.

Ezért szokták írni, hogy elfelejt élni az az ember, aki mindig csak a jobbat, a jövőt hajszolja, hogy jobb legyen neki. Aki nem becsüli az egészségét, pont nem is érdekli egészen addig, amíg be nem üt a krakk, akkor viszont sopánkodik és haragszik magára miért nem figyelt jobban oda xy-ra.

A szomszéd fűje mindig zöldebb. Ez is hasonló.

Nem lehet erre gyógyírt mondani, egyszerűen máshogy kell hozzáállni a dolgokhoz. Bele kell venni a pakliba, hogy az ember ilyen. Ezért és még megannyi dolog miatt kell tapasztalni. Sokat és sokáig, hogy a végén eljöjjön a várva várt.

Ha egy kapcsolat kialakul viszonylag küzdelmek, viharok nélkül, akkor is elég jellemző ez amit mondasz. Szóval ha nem szerelem szülte a kapcsolatot, hanem az a szerelmet. Akkor hajlamos az ember nem annyira mélyen átérezni a dolgot, pedig ugyan úgy ott van, csak valahogy nem figyel rá és elmegy mellette észrevétlenül. Majd amikor meginog, akkor tépázza magát és teljesen megreccsen tőle.

2013. júl. 5. 23:47
 7/8 A kérdező kommentje:
:(( hmm.. van benne valami amit az utolsó írt...:/ elgondolkodtató... de akkor sem érzem magam önzőnek..:S
2013. júl. 5. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor így jártál.
2013. júl. 5. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!