Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Történt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
a szerelem későn érkezett el hozzád, (ezt úgy értem, h mikor már körülötted mindenkinek volt barátja, csak még neked nem, vagy ha össze is jöttél vkivel, hamar vége lett, szóval nincs szerencséd sosem) már teljesen elveszettnek érezted magad, majd végre te is megkaptad, akire vágytál... hány éves volál ekkor? az egész olyan meseszerű volt? nem is sejtetted és 1 váratlan pillanatban utol elért? elmesélnéd, h h történt?2009. okt. 17. 21:54
1/8 anonim 

válasza:

igen volt már ilyen. egy társkeiző oldalon írt nekem. manapság már discóban nem igazán lehet ismerkedni. van akinek az a hely jön be, de nekem nem. most vagyok 29 és remélem megtaláltam a párom egy életre. már beletörődtem, hogy egyedül maradok és egyik alkalommal megnéztem azt az oldalt. jött tőle egy levél melyben szívesen megismerkedne velem. hát gondoltam próbának jó. háta sikerül, de sok reményt nem fűztem hozzá. sok csalódás ért már.
2/8 anonim 

válasza:

Én egy chates oldalon ismertem meg egy srácot. Nagyon aranyos és kitartó volt végig. Jártunk is, de szakítottam vele (ő volt nekem az első), mert úgy éreztem h nem szeretem csak barátilag. Azóta minden nap beszélünk msnen, és mindig rámír, vagy ha nem és már hiányzik akkor én rá. Nemrég elmondta az érzéseit, és nagyon meghatott. Sztem adok még egy esélyt a dolognak :) Én is elég elveszettnek érzem magam ilyen téren mert még nem volt senkim rajta kívül. Mondjuk, nem is siettetem a dolgokat, várom h eljöjjön az én időm :) De az első csók vele felejthetetlen volt!!!!!!! :):):)
3/8 anonim 

válasza:

22:06os vagyok, elfelejtettem h 16/l :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem a Chat rossz módszer! Ott nem tudhatod, ivel beszélsz! Inkább parkban, múzeumban, vagy klubbokban,szakkörökön ismerkedj! : )Ott olyat találsz, akit az érdekel ami téged, ezért is jó! Én egyébként egy szakkörön 13 évesen szedte fel pasit. (Most 15 éves vagyok)
5/8 anonim 

válasza:

Nekem egyszer myvip-en írt egy srác. Felvettem msn-re, Beszélgettünk, összejöttem egy fiúval, de vele már esedékes volt a találkozás. Találkoztunk, megcsaltam vele a barátom, szilveszterkor láttam őt újra a boltban. 2 hónap múlva találkoztunk újra, és összejöttünk. 7 hónapig együtt voltunk, aztán volt egy csók mással, mert vitatkoztunk, megígért vmit, amit nem tudott teljesíteni, mert elfelejtett vmit, és az fontosabb volt nálam. Elmondtam neki(megcsalást), úgy volt hogy folytatjuk, aztán meggondoltuk a dolgot, a szakítás okában teljesen megegyezett a véleményünk. Azóta (szerintem) a legjobb barátok vagyunk. Neki bármit el merek mondani, mert tudom hogy szándékosan nem bánt meg, de elmondja amit gondol, és nem göndörfalaz. Bocsi hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de szerintem (számomra) megható. 14/L
6/8 anonim 

válasza:

Ezt most komolyan gondoljátok? Vagy nem tudtok olvasni? A szerelem KÉSŐN érkezett el hozzád. Ez van odaírva. Erre itt írogatnak a 13-16 évesek.. Pff..
7/8 anonim 

válasza:

Engem marhára nem érdekelt sohasem, hogy körülöttem kinek volt barátja és kinek nem :) Persze örülök, ha a barátaimnak boldog párkapcsolata van, de nem érzem magam kevesebbnek tőlük, mert nekem nincs, és nem leszek attól menőbb, ha nekem is lesz barátom. Első komoly kapcsolatom 18 évesen volt, de csak 5 hónapig tartott, viszont addig nagyon szép volt. Tök váratlanul jött, sose úgy álltam hozzá, hogy hú mi lesz velem, ha nem szedek fel egy pasit, nem próbálkoztam be az összes srácnál, aki rám nézett, és így is összejött, ha nem is olyan korán, mint másoknak. Sok közös volt bennünk, de szexuálisan sajnos pont nem igazán illettünk össze, tökmás igényei voltak, mint nekem. Viszont most is jóban vagyunk, a srácnak van új barátnője, aki szerintem sokkal jobban illik hozzá, mint én :)
8/8 anonim 

válasza:

Volt ilyen... a mostani pasimmal és egyáltalán nem volt meseszerű.... rögtön lefeküdtem vele, hogy komolyan vegyen és szerencsém volt... komlyan is vesz, de mégegyszer ilyen hülyeséget nem tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!