Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok/fiúk történt veletek v vmelyik ismerősötökkel ilyen?
Te h*lye vagy?:D sztifler mamája rádhajtott és nem csináltál semmit se?:D
hallod simán megdugtam volna :D 50 körül még azért a jól karbantartott nők mint pl sztifler mamája ...D
Igen, 17 voltam, amikor a törzskocsmánk tulaja (60 év körüli vén f.asz, rám nyomult..(a felesége nagy barátosném volt). Mentem vele cigiért, és mutogatta a gumit a kocsijában, meg a kocsmában meg akarta fogni a mellemet..elhúzódtam, mondom nem kéne..azt mondja,milyen nő vagyok,hogy nem hagyom,hogy megfogja a mellemet..akkor jól beolvastam neki, azóta hozzám se szól..bár már nem is nagyon járok oda, nem vagyok egy nagy bulizós, kinőttem. De a mostani tinikre is nyomul..Ja,meg egyszer szintén a kocsmában,kimentem telefonálni, és egy 40 körüli roma férfi alám nyúlt..részeg volt, kiütöttem, mire feleszmélt elhúztam onnan..hozzáteszem soha nem öltözök/öltöztem kihívóan..sok a perverz sajnos..
22/L
több mint 10 ilyen faszi startolt rám S:
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!