Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok hogyan történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok hogyan történt a szexuális felvilágosítás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
NáLLLLLunk kiosztottak egy felvilágosító könyvet, mindenkinek adtak egyet, olvassátok el köcsögök, és cső.
2011. júl. 20. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
ez nyilvánvaló :) üdv
2011. júl. 20. 16:09
 3/13 Smartguy86 ***** válasza:

Jó esetben a szülők nem várják meg, hogy a gyerek az iskolában szembesüljön ezzel először...

A szülők számítanak az elsődleges mintának a gyereknek, így fontos, hogy tőlük kapják meg az érzelmi és biológiai felvilágosítást is... Persze sok esetben ez nem így van, mert a szülők beszariak. Sajnos.

2011. júl. 20. 16:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, de szerencsére már fiatalon is volt annyi eszem, hogy saját magam olvastam utána részletesen mindennek.
2011. júl. 20. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
en se szuloktol se sulibol nem kaptam felvilagositast mindent internetrol es haveroktol szedtem ossze.
2011. júl. 20. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Én kábé 12 éves koromban értesültem, illetve, kíváncsi voltam, és "utánanéztem" a dolgoknak. Aztán 14 éves lehettem, amikor nevelőapámnak volt egy gáz, béna kísérlete, el akarta magyarázni a dolgokat, de nagyon felsült...:D Azóta sem beszéltünk a témáról.
2011. júl. 20. 16:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Sehogy! Suliban osztogattak könyvet!
2011. júl. 20. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ja, nekünk is kiosztottak egy könyvet, de az még csak a menstruációról szólt.. Ami fura volt, hogy a fiúknak másféle könyvet osztottak. Szerintem ez hülyeség, nekik is illene tudniuk a női dolgokról, meg nekünk is a férfi dolgokról.. Na mindegy.

Biosz tanárunk jófej volt, ő 8.-ban magyarázott dolgokat, de szerintem az már késő, addigra mindent tudtunk, annyira meg nem merült bele a témába, hogy új dolgokat tudjunk meg.

Szóval én is előtte szedtem össze mindent, ilyen újságokból (bravo, im) meg netről.

Anyukám elmagyarázta a menstruációt, de ő is túl későn, addigra rég tudtam mindent. A szexről soha nem beszéltünk, pedig már 17 éves vagyok.. Szerintem ez nagyon rossz taktika volt tőle, mert egyszer lett egy gombás fertőzésem és még szerencse, hogy én nyíltan tudok beszélni szexuális témákról, különben nagyon nehéz lett volna felhozni anyukámnak..

2011. júl. 20. 16:28
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Anyámra véletlenül rányitottam maszti közben, de utánam szólt, hogy menjek be a szobába nyugodtan. Megmutatta ő, hogyan csinálja és elmesélte, hogy én miket csinálhatok magammal. 13 voltam, most 16
2011. júl. 20. 16:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Az első kaparásom után a nőgyógyász mindent elmondott...
2011. júl. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!