Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 18 éves vagyok, hogy lehet hogy az iskolámban nem volt még szexuális felvilágosítás?
nálunk nem volt.
és volt egy osztálytársam aki terhes lett,és abortusza volt,
ez kitudódott,de semmifél felvilágosítást nem kaptunk,sem a szexről,sem az abortuszról.csak beszélgetünk a lánnyal aki elmondta az érzéseit az abortusszal kapcsolatban.
de a szexuális úton terjedő betegségekről kaptunk felvilágosítást.
A biológia tantervben szerintem szerepel egy felvilágosító óra. Sőt, a nemi betegségekre is ki kellene térni egyszer a tanárnak. Én emlékszem mikor részt kellett vennem egy ilyen órán és borzalmas képeket tártak elém, amiken csúnyábbnál csúnyább betegségek, kórok, vírusok voltak ábrázolva nemi szerveken. Jó mondjuk ennek részben pszichológiai oka is van, hiszen ha most beírom a google-be, hogy tüszős mandula gyulladás és a képeknél nézelődöm akkor olyan félelmetes mandulákat lehet találni ami kb. az én 10 ilyen betegségemből összeadva sem keletkezne...
Ez viszont meglepett, hogy óvszer használatával is el lehet kapni azt a vírust. Elég érdekes. Az óvszer egy elég steril eszköz és 98%os védelmet nyújt.. Szóval a valószínűsége, még ha lehetséges is igen csekély.
A repülők is lezuhannak nagyon ritkán, mégis utazunk velük...
Értem, igazad van.Valamilyen szinten megnyugodtam de mégse...:(
(nekem általában tüszős mandula gyulladásom van kb havonta :DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!