Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj hogy nálam a szüleim kihagyták azt a részt hogy a gólya hozza a gyereket és amikor elkeztem érdeklődni (3-4 éves koromban) hogy honnan jön a baba jöt a felvilágosítás?
szerintem nem baj mivel meg tudtam "emészteni" a dolgot csak egyre azt hallom mindenhonnan hogy ezt jól elrontották mivel a gyereket óvni kell minden féle nemi behatástól meg olyanoktól ami streszhez vezet
16/f
Én nem mondtam volna még meg, hogy honnan jön a baba!
Ezt csak te tudod, hogy hogyan élted meg, ha rossz volt akkor rosszul tették, hogy ilyen fiatal korban felvilágosítottak!
Szerintem nem baj. Nekem sem mondták ezt a gólya hozta'-sztorit...És úgy őszintén később sem mondtak semmit a szexről. Így magamat kellett felvilágosítanom. De így sokkal jobb volt, mert felfedeztem az új dolgokat.
:D
4 és fél éves koromban meg terhes lett az anyám, a húgommal, így nem lett volna értelme a gólyamesének.
Persze akkor még nem mondták meg, hogy hogy került oda bele, csak azt, hogy bent van a hasában, és onnan fogják majd kiszedni...
Szóval nem kell a gólyamese, de azért a szexuális titkokba nem kell még beavatni a gyereket. Én is csak jópár évvel később tudtam meg olyan ca. 10 éves korom körül. De még akkor is kissé furcsának hangzott a dolog, és kellett egy kis idő a megemésztéséhez.
Na ja, akkor még nem volt internet, nem voltak az idehaza fogható tévékben szexfilmek, vagy csak amikor már aludtunk.
Manapság az internet meg a korán felvilágosított gyerekek miatt sokkal nehezebb a dolgot másképp mesélni. (gólyamese)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!