Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A diplomásokat komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomásokat komolyan lenézik manapság?

Figyelt kérdés

Idézem: "Beképzelt kis senki mind." Valamint: "A diplomások nyomorult semmirekellők, akiknek nincs elég ambíciójuk és fantáziájuk valami értelmeshez. Kinek kéne ilyen?"

Ez most komoly?

2013. júl. 8. 18:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj, hogy ma már a hülye is tud diplomát szerezni. Eltünt az értéke az egésznek.
2013. júl. 8. 18:57
 12/43 anonim ***** válasza:
Igen amúgy, elgondolkodtató az is, hogy ki mondja ezt... Diploma miatt nem fog lenézni senki, legalábbis nem kár azért, aki emiatt néz le.
2013. júl. 8. 18:57
 13/43 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akartam, de általánosítottam a kérdésben. De ilyet sem hallottam még, hogy ez gáz, hogy valaki egyetemre jár.
2013. júl. 8. 18:58
 14/43 anonim ***** válasza:
#11 De milyen diplomát?! Menj, akkor tegyél le egy elte proginfot ha olyan okos vagy. De tudok olyan bölcsészszakot is mondani, amin nem sok ember jutna át.
2013. júl. 8. 18:58
 15/43 anonim ***** válasza:

Jöttök a bölcsészekkel és az orvosokkal...

Egy pénzügy és számvitel szak sem "leány álom"

Kedves kérdező!

Ilyet az mond aki hogy is fogalmazzak nem egy tanult ember vagyis nem sokat tanult a diplomájáért...

Rengeteg ilyen szakot feltudnék sorolni, ami miatt lenézik a diplomásokat

2013. júl. 8. 19:02
 16/43 anonim ***** válasza:
11%
Az "ambíción" és a "fantázián" van a hangsúly. Aki egyetemre jár(egyébként tudnék mutatni videót, hogy milyen arrafelé az értelmi színvonal), az nem akarja vinni semmire, csak meg akar élni. Őket lenézem, mert nem adnak semmit a világhoz. Az egyetlen értékük a szavazati joguk.
2013. júl. 8. 19:03
 17/43 anonim ***** válasza:
Pedig én egyetemre járok, és konkrétan az a hivatás érdekel, amit tanulok, a fizetés mellékes. Azért járok oda, ahová, mert 16-17 évesen eldöntöttem már, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, ez az a hivatás, amit szívből csinálnék.
2013. júl. 8. 19:05
 18/43 anonim ***** válasza:
Ne haragudj PokerDwarf, de ez egy szánalmas általánosítás. Ha meg a kérdezős videóra gondolsz, ahol egyetemistáktól kérdeznek alapműveltségi dolgokat, mindenhol vannak hülyék.
2013. júl. 8. 19:06
 19/43 anonim ***** válasza:
Én úgy mondanám, hogy kivételek vannak mindenhol. Vannak értelmes diplomások, akik megérdemlik a tiszteletet. De csak nagyon kevés.
2013. júl. 8. 19:07
 20/43 A kérdező kommentje:
Törp, mondd, mégis milyen dolog az szerinted, ami ad a világhoz? Ha egy orvos, jogász, közgazdász, tanár, mérnök, sorolhatnám, nem ér semmi értéket. Kétkezi munka?
2013. júl. 8. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!