Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomásokat komolyan lenézik manapság?
Figyelt kérdés
Idézem: "Beképzelt kis senki mind." Valamint: "A diplomások nyomorult semmirekellők, akiknek nincs elég ambíciójuk és fantáziájuk valami értelmeshez. Kinek kéne ilyen?"
Ez most komoly?
2013. júl. 8. 18:49
1/43 anonim válasza:
Soha sehol nem hallottam ilyet. Szerintem most találtad ki.
3/43 anonim válasza:
Sose azt nézd mit mond, hanem azt, hogy ki mondja. Sablon szöveg, de igaz !
4/43 anonim válasza:
Nem, de attól, hogy valaki diplomás a szememben még nem lesz több feltétlenül.
5/43 Pain for Pleasure válasza:
Csak nem az előző kérdés ihletett?
6/43 anonim válasza:
Mindjárt jönnek azzal, hogy csak a bölcsészeket stb. Alapvetően vannak olyan diplomák, amelyeknek a megszerzéséhez nem kell túl sok minden, van, amit a szülők "megvesznek." De nem értéktelen a diploma, és attól hogy valaki szerez egy diplomát, rosszabb biztos nem lesz. Van olyan diploma, aminél többet ér egy szakma, ez is igaz. De egy mérnök, orvosi, term.tudományi diploma igenis nagyobb ismereteket és intelligenciát feltételez.
7/43 A kérdező kommentje:
Nem lesz több, persze. Nem is gondolom. De ezért lenézni? Igen, az előző kérdés ihletett, főleg PokerDwarf válaszai.
2013. júl. 8. 18:52
8/43 anonim válasza:
Én is megkaptam már, hogy egyetemre akarok menni, és ápolónő lenni, azt mondták, hogy egy hülye pitsa vagyok, akinek büdös a munka.
Aha...
9/43 Pain for Pleasure válasza:
Van, aki lenézi, van aki számára előny és olyan is létezik, aki számára közömbös. Ezt se lehet mindenkiről elmondani.
10/43 anonim válasza:
""A diplomások nyomorult semmirekellők, akiknek nincs elég ambíciójuk és fantáziájuk valami értelmeshez."
Az ilyet annyira nem lehet komolyan venni, hogy szerintem ha élőben hallanám tőle ezt, akkor ez után a mondata után minden megnyilvánulását értelmetlen, zizegő halandzsának érzékelné az agyam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!